Passa al contingut principal

INphINIT “la Caixa” Fellowship Programme | ICN2 - Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia

The mission of the Catalan Institute of Nanoscience and Nanotechnology (ICN2) is to achieve the highest level of scientific and technological excellence in Nanoscience and Nanotechnology. Its research lines focus on the newly-discovered physical and chemical properties that arise from the behavior of matter at the nanoscale. ICN2 has been awarded with the Severo Ochoa Center of Excellence distinction for two consecutive periods (2014-2018 and 2018-2022). ICN2 comprises 19 Research Groups, 7 Technical Development and Support Units and Facilities, and 2 Research Platforms, covering different areas of nanoscience and nanotechnology.

ICN2 has published 10 projects for a PhD Students under the INPhINIT programme:

  • Advanced atomic scale study of hybrid (quantum) nanowire networks (ICREA Professor and Group Leader Jordi Arbiol Cobos)
  • Biomimetic Nanophotonic Sensors for Cancer Immunotherapy Studies (CSIC Professor Laura M. Lechuga)
  • Nanostructuring ultrastable glasses towards building new multibit memories (Full professor Javier Rodriguez-Viejo)
  • Green Synthesis and Fabrication of Pb-free Halide Perovskites and MXenes for Solar Energy Conversion (GreenSolar) (Prof. Monica Lira-Cantu)
  • Porous Liquids for CO2 capture (ICREA Research Professor Daniel Maspoch)
  • Atomic-scale tailored electrocatalyst materials for renewable fuels and chemicals production (ICREA Research Professor María Escudero Escribano)
  • Photon emission with atomic resolution in graphene-based nanoarchitectures (Research Professor Aitor Mugarza)
  • Toward ab-initio million-scale quantum transport calculations (Prof. Stephan Roche)
  • 2D materials-based next-generation healthcare neuromorphic devices (Prof. Dr. Jose Garrido)
  • Electrochemistry from First Principles: Electrolyte Dynamics and Chemical Reactions on Electrified Interfaces (Prof. Pablo Ordejon)

Deadline: 24 January 2024

Més informació

Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ciberseguretat a Catalunya

El sector de la ciberseguretat és un element cada vegada més fonamental per a les empreses que tenen presència i activitat a escala digital, ja sigui a través d’internet com en la gestió de dades i processos interns de la pròpia companyia. Per això, tal com recull l’actualització de l’informe 'La ciberseguretat a Catalunya,' elaborat per ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ja hi ha 516 empreses que desenvolupen el seu model de negoci en aquest sector. Xifra que representa un creixement del 50% respecte els darrers cinc anys. Pel que fa a volum de negoci, el 2022 (darreres dades disponibles) el sector va generar 1.244 milions d’euros, un 16% més que l’any anterior, i un creixement del 54% respecte els darrers sis anys. Les empreses de ciberseguretat donen feina a més de 9.400 persones, un 15% més que el 2021. [PÍNDOLA] La ciberseguretat a Catalunya CAT EN Descarrega l'informe complet Més posts de Mercat de treball

Pràctiques Ciberseguretat - Consultoria a UPCnet

Som l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Proporcionem a la UPC serveis TIC amb la màxima fiabilitat, rendibilitat i amb evolució constant per donar suport a l’estratègia de la Universitat. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys. Facilitem el creixement de les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles. El teu repte Col·laborar en diverses oficines tècniques de seguretat, donant suport al rol de CISO i assistència en la revisió i elaboració de polítiques i procediments de seguretat, gestió de riscos, plans de continuïtat, programes de dinamització de la ciberseguretat, elaboració de píndoles formatives... Participar en proj

Els semiconductors a Catalunya

Els semiconductors per a la fabricació de xips estan dissenyats específicament per proporcionar als dispositius i circuits integrats la capacitat de processar, emmagatzemar i transmetre dades. Així, els materials semiconductors són un element crucial en l'electrònica moderna i constitueixen un component important de molts dispositius electrònics d'ús habitual, com ara telèfons intel·ligents, tauletes i ordinadors, però també de tots els dispositius que han anant incorporant elements digitals i de connectivitat. És el cas dels automòbils, l’equipament mèdic, els data centers o els aparells automatitzats. En xifres globals, el 2024 els ingressos de la indústria mundial de semiconductors arribaran als 588.360 milions de dòlars, un augment del 13% respecte l'any anterior. De cara a futur, s'espera que la indústria mundial dels xips de semiconductors creixi a un ritme del 6,3% anual fins al 2027. I nforme complet Els semiconductors a Catalunya Píndola: Els semiconductors a C