Passa al contingut principal

Tècnic/a del departament de Projectes per el CIMNE

El Project Management Department proporciona suport administratiu i de gestió al personal investigador de CIMNE, cobrint totes les etapes de les subvencions per a la recerca així com els ajuts a la carrera investigadora. Des de la identificació d’oportunitats, coordinació i contribució a les sol·licituds de projectes de recerca, captació de recursos en convocatòries competitives, i la gestió dels aspectes financers, legals i administratius de tots els projectes adjudicats.  

Oferim una posició a jornada parcial per a un gestor de projectes que s’incorpori a la nostra oficina de Barcelona. La persona que s’incorpori estarà al càrrec de la gestió administrativa i financera dels projectes, i dels ajuts a la carrera investigadora i a més donarà suport en les fases d’aplicació. Totes les funcions es detallen seguidament:

Funcions del lloc de treball:

  • Suport en l'elaboració de propostes de nous projectes i beques, a nivell financer, d'acord amb les directrius de les bases de les convocatòries i les polítiques del centre.
  • Gestió de projectes i ajuts a la carrera investigadora, que inclou negociacions de l’acord de subvenció, possibles modificacions a la resolució de concessió, elaboració de justificacions anuals i finals, informes financers, així com preparació d’auditories.
  • Control del pressupost i dels nivells de despesa de la cartera de projectes assignats, d’aquesta manera oferir als Investigadors Responsables dels projectes seguiment continu en relació amb el control de despeses, les desviacions pressupostàries i les previsions pressupostàries.
  • Actuar com a punt de control financer per l’aprovació de contractacions de personal i compres; així com controlar el registre del temps en el marc dels projectes finançats.
  • Mantenir els registres de fons i subvencions actualitzats en l'ERP de l’entitat i proporcionar assistència per mantenir les dades actualitzades per al procés de tancament trimestral i anual.
  • Coordinació administrativa de projectes quan es requereixi.
  • Coordinació amb altres departaments de gestió i suport a la recerca. Principalment Recursos Humans, Comptabilitat i Comunicació.
  • Interlocució constant amb els IP i els Group Leaders del centre assignats.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és el dia 31 de gener de 2024 a les 12h.

Més informació

Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/06/2024

  Ajuntament de Sant Pol de Mar 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Terrassa 1 plaça de Tècnic de grau mitjà (Servei d'activitats econòmiques) Ajuntament de Terrassa 1 plaça d'Enginyer tècnic (Servei d'Espais Verds i Biodiversitat Urbana) Ajuntament de Terrassa 1 plaça de Tècnic de grau mitjà (Servei d'Espais Verds) Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix Borsa de treball de places de Tècnic de medi ambient Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic sènior 2 en intel·ligència artificial Fundació Universitat Rovira i Virgili (Fundació URV) 1 plaça de Tècnic superior de suport a la transferència en els grups de recerca MEMTEC i SUSCAPE Generalitat de Catalunya - Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) 1 plaça de Tècnic de programes i recursos per la R+D i la Innovació Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports als Serveis Te

Oferta pública 10/06/2024

  Ajuntament d'Esparreguera 2 places d'Enginyer superior Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 3 places de Titulat universitari - Antenes provincials Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Bioinformatician Neurodegenerative Diseases Group Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'IT Project Manager (Health - Hospital) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Inspector territorial a la Direcció General d'Energia Generalitat de Catalunya - Institut Català del Sòl (INCASOL) 1 plaça d'Especialista d'anàlisi de dades Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) - Centre de Recerca en Agrotecnologia (Agrotecnio) 1 plaça de Technician Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) 1 plaça de Postdoctoral Researcher Institut Català d'Investigació

Oferta pública 11/06/2024

  Ajuntament de Barberà del Vallès - Fundació Barberà Promoció 1 plaça de Tècnic de suport a informàtica. Pla Local d'Ocupació Ajuntament de Barberà del Vallès - Fundació Barberà Promoció 1 plaça de Tècnic per a l'Oficina de Canvi Climàtic. Pla Local d'Ocupació Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Student - Web front-end internship (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Student - Web front-end internship (R0) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Business and Market Solutions Manager - Forestry Hub of Catalonia Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Data engineer/Data architect - Rare Anemias Disorders Research Line Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de la Unitat de Recuperació i Mi