Passa al contingut principal

Tècnic/a del departament de Projectes per el CIMNE

El Project Management Department proporciona suport administratiu i de gestió al personal investigador de CIMNE, cobrint totes les etapes de les subvencions per a la recerca així com els ajuts a la carrera investigadora. Des de la identificació d’oportunitats, coordinació i contribució a les sol·licituds de projectes de recerca, captació de recursos en convocatòries competitives, i la gestió dels aspectes financers, legals i administratius de tots els projectes adjudicats.  

Oferim una posició a jornada parcial per a un gestor de projectes que s’incorpori a la nostra oficina de Barcelona. La persona que s’incorpori estarà al càrrec de la gestió administrativa i financera dels projectes, i dels ajuts a la carrera investigadora i a més donarà suport en les fases d’aplicació. Totes les funcions es detallen seguidament:

Funcions del lloc de treball:

  • Suport en l'elaboració de propostes de nous projectes i beques, a nivell financer, d'acord amb les directrius de les bases de les convocatòries i les polítiques del centre.
  • Gestió de projectes i ajuts a la carrera investigadora, que inclou negociacions de l’acord de subvenció, possibles modificacions a la resolució de concessió, elaboració de justificacions anuals i finals, informes financers, així com preparació d’auditories.
  • Control del pressupost i dels nivells de despesa de la cartera de projectes assignats, d’aquesta manera oferir als Investigadors Responsables dels projectes seguiment continu en relació amb el control de despeses, les desviacions pressupostàries i les previsions pressupostàries.
  • Actuar com a punt de control financer per l’aprovació de contractacions de personal i compres; així com controlar el registre del temps en el marc dels projectes finançats.
  • Mantenir els registres de fons i subvencions actualitzats en l'ERP de l’entitat i proporcionar assistència per mantenir les dades actualitzades per al procés de tancament trimestral i anual.
  • Coordinació administrativa de projectes quan es requereixi.
  • Coordinació amb altres departaments de gestió i suport a la recerca. Principalment Recursos Humans, Comptabilitat i Comunicació.
  • Interlocució constant amb els IP i els Group Leaders del centre assignats.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és el dia 31 de gener de 2024 a les 12h.

Més informació

Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. Troba l’oferta d’ocupació que s’ajusti més al teu perfil professional i expectatives. Inscriu-te per fer-nos arribar el teu CV. Ingeniero/a para Investigación en Industria 4.0 (Sector Plásticos). Barcelona. Modalitat de treball Presencial Business Developer - Biotecnología Alimentaria - Complementos Alimenticios. Barcelona. Departament Desarrollo de Negocio Modalitat de treball Híbrida Data Scientist & Machine Learning Engineer. Departament Data Science & Big Data Analytics Modalitat de treball Híbrida.  GESTOR/A PROYECTOS DE SALUD DIGITAL Barcelona. Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida Totes les ofertes Més posts de Recerca

Oferta pública 22/02/2024

  Ajuntament de Cambrils 1 plaça d'Enginyer superior   Ajuntament de Martorell 2 places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - Development of computational methods for high-speed reacting flows (RE1) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic en selecció en espècies agroforestals Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència 301 places de Cos superior d'administració, escala superior d'administració general (opció general) Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència 9 places de Cos superior d'administració, escala superior d'administració general (opció d

Oferta pública 21/02/2024

  Ajuntament d'Alforja 1 plaça de Secretari - interventor Ajuntament de l'Ampolla 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament de l'Ampolla 1 plaça d'Enginyer tècnic Ajuntament d'Esplugues de Llobregat 1 plaça d'Enginyer superior Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 2 places de Postdoctoral and research engineer positions on data assimilation for the atmospheric composition (R2) Consell Comarcal de l'Urgell Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica Municipal (SATM) Consell Comarcal del Berguedà 1 plaça de Secretari Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Civil Engineer Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 15 places d'Analista Java (Nacional) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 25 places d'Analista Programador Java (Nacional) Empresa de Transformación Agraria, SA