Passa al contingut principal

Open Class "La Intel·ligència Artificial en la Gestió per Processos (BPM)". UPC School

El dimarts 30-01-2024, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del curs de formació permanent en Business Process Management (BPM) (En línia).

El debat d'aquesta taula rodona se centrarà a abordar la importància de la intel·ligència artificial (IA) com a eina necessària en la gestió per processos (BPM), tot tractant els següents punts:

 • Quin paper juga la intel·ligència artificial en la gestió per processos?
 • La màgia de la simplificació de processos mitjançant regles de negoci intel·ligents.
 • La intel·ligència artificial generativa com a una col·laboradora més en l’optimització de processos.
 • De la mineria de dades de procés al process mining recolzat en IA.
 • Com ajuda la IA en la integració de sistemes que suporten els processos de negoci?
 • Cal ser un expert en IA per poder aplicar-la en l’optimització de processos?

La sessió inclourà exemples pràctics reals d’aplicació de la IA en els diferents aspectes tractats.

Participants:

 • Josep Carmona Vargas. CEO de Process Talks, empresa que desenvolupa una tecnologia conversacional basada en tècniques d'IA per a l'automatització de processos de negoci i ofimàtics. Expert reconegut en l’aplicació de la IA en la gestió per processos. Catedràtic en excedència del departament de Computació de la UPC.
 • Marie Claude Belda. Cofundadora de Balandra Software i ex Account Executive a Pegasystems. Actualment, és directora comercial de Dive.Tech, empresa dedicada a computer vision, IA generativa i machine learning. La seva experiència professional sempre ha estat relacionada amb la presa de decisions i la gestió de fluxos de treball, amb un coneixement profund de les eines IA, les regles de negoci i els processos.
 • Juan Muñoz Poveda. Llicenciat en Ciències Econòmiques a la UB. Docent en diverses universitats i escoles de negocis. Més de 30 anys d'experiència en consultoria tecnològica, definint solucions tecnològiques de gestió empresarial i liderant equips de treball, en sectors com automoció, farmàcia, retail, moda, financer, indústria primària, producció, etc. Expert en consultoria de processos i en gestió de projectes internacionals (Regne Unit, Llatinoamèrica, Portugal, Bèlgica, etc.).
 • Rafael Pano. Enterprise Account Executive de Software AG. Apassionat per ajudar els clients a utilitzar la tecnologia com a vehicle per prendre les millors decisions basades en dades. Expert en programari d'analítica avançada, IA, integració d'aplicacions, API's i dades, BPA i process mining.

Moderada per:

 • Juan Ramón Gutiérrez Villar. Director acadèmic del curs en Business Process Management (BPM) i líder global de Digital Experience Operations a GamaUX i líder de solucions empresarials a The Talent Group.

Més informació

Més posts de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Fòrum Universitat Empresa EPSEM

Cada any la UPC Manresa organitza al mes de maig una fira amb estands d'empreses, col·legis professionals, associacions universitaries i serveis dirigits a l'estudiantat que vol començar a treballar. En paral·lel es fan tallers i xerrades els dies anteriors o el mateix dia de la fira per ajudar a l'estudiantat a preparar la fira i a conèixer millor les empreses o els serveis de la universitat. Les empreses i col·legis professionals que hi vulguin participar s'han d'inscriure prèviament. Aquest esdeveniment té com objectiu facilitar el primer contacte entre les empreses i l'estudiantat. Podeu trobar UPC Alumni al seu estand  consultar els vostres dubtes Més informació Més posts d' UPC Alumni

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques