Passa al contingut principal

Open Class "La Intel·ligència Artificial en la Gestió per Processos (BPM)". UPC School

El dimarts 30-01-2024, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del curs de formació permanent en Business Process Management (BPM) (En línia).

El debat d'aquesta taula rodona se centrarà a abordar la importància de la intel·ligència artificial (IA) com a eina necessària en la gestió per processos (BPM), tot tractant els següents punts:

 • Quin paper juga la intel·ligència artificial en la gestió per processos?
 • La màgia de la simplificació de processos mitjançant regles de negoci intel·ligents.
 • La intel·ligència artificial generativa com a una col·laboradora més en l’optimització de processos.
 • De la mineria de dades de procés al process mining recolzat en IA.
 • Com ajuda la IA en la integració de sistemes que suporten els processos de negoci?
 • Cal ser un expert en IA per poder aplicar-la en l’optimització de processos?

La sessió inclourà exemples pràctics reals d’aplicació de la IA en els diferents aspectes tractats.

Participants:

 • Josep Carmona Vargas. CEO de Process Talks, empresa que desenvolupa una tecnologia conversacional basada en tècniques d'IA per a l'automatització de processos de negoci i ofimàtics. Expert reconegut en l’aplicació de la IA en la gestió per processos. Catedràtic en excedència del departament de Computació de la UPC.
 • Marie Claude Belda. Cofundadora de Balandra Software i ex Account Executive a Pegasystems. Actualment, és directora comercial de Dive.Tech, empresa dedicada a computer vision, IA generativa i machine learning. La seva experiència professional sempre ha estat relacionada amb la presa de decisions i la gestió de fluxos de treball, amb un coneixement profund de les eines IA, les regles de negoci i els processos.
 • Juan Muñoz Poveda. Llicenciat en Ciències Econòmiques a la UB. Docent en diverses universitats i escoles de negocis. Més de 30 anys d'experiència en consultoria tecnològica, definint solucions tecnològiques de gestió empresarial i liderant equips de treball, en sectors com automoció, farmàcia, retail, moda, financer, indústria primària, producció, etc. Expert en consultoria de processos i en gestió de projectes internacionals (Regne Unit, Llatinoamèrica, Portugal, Bèlgica, etc.).
 • Rafael Pano. Enterprise Account Executive de Software AG. Apassionat per ajudar els clients a utilitzar la tecnologia com a vehicle per prendre les millors decisions basades en dades. Expert en programari d'analítica avançada, IA, integració d'aplicacions, API's i dades, BPA i process mining.

Moderada per:

 • Juan Ramón Gutiérrez Villar. Director acadèmic del curs en Business Process Management (BPM) i líder global de Digital Experience Operations a GamaUX i líder de solucions empresarials a The Talent Group.

Més informació

Més posts de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Curs d'Analítica de dades i Machine Learning (Online) Eurecat Academy

El curs d’Analítica de dades i Machine Learning ofereix una introducció a les tecnologies i metodologies per a l’extracció d’informació en grans conjunts de dades, tant ja existents com de les recollides en temps d’execució. A més, també aporta la metodologia per millorar els coneixements tècnics en Data Mining. Programa del curs 1. Introducció al Big Data. 2. Instal·lació i configuració de Python i R. 3. Introducció a Python y R. 4. Fonaments d’Estadística enfocada a BigData. 5. Observational Study / Exploratory Analysis: utilització de l’agregació de dades i la mineria de dades per proporcionar informació sobre el passat: 6. Anàlisi de Dades: Utilització de models estadístics i tècniques de pronòstic per comprendre el futur. 7. Machine Learning Comprensió dels principals tipus d’aprenentatge automàtic. Supervised Learning – Aprenentatge Supervisat. Unsupervised Learning – Aprenentatge No Supervisat. Inici: 04/03/2024 Més informació Més posts de Formació