TALENT ARENA al Mobile World Congress 2024

En el pròxim Mobile World Congress 2024, organitzaran la primera edició de la TALENT ARENA, un espai dedicat exclusivament al talent digital. 

Durant quatre dies, tindràs l'oportunitat d'accedir al MWC Barcelona 2024 i participar en la Talent Arena, on podràs submergir-te en una experiència i ampliar les teves habilitats i coneixements digitals i col·laborar amb altres professionals del sector tecnològic.

TALENT ARENA és un espai que de més de 1.500 m² d'espai d'exposició, auditori, tallers i sessions sobre intel·ligència artificial, Enginyeria de Software, Ciència de Dades i Microxips. A més, els assistents podran accedir a conferències exclusives amb destacats ponents de la indústria, com ara David Cuartielles (Arduino), Andrés Torrubia (Institut de IA), Carlos Villavieja (Google) i molts altres.

Durant l'esdeveniment, també tindràs l'oportunitat de participar en un hackathon de 48 hores amb la iniciativa global Open Gateway de la GSMA, on mostrar les teves millors habilitats de programació.

Per facilitar la teva inscripció, ens han proporcionat un codi que trobaràs a alumnimes.upc.edu Per accedir cal estar registrat en aquesta plataforma

Et recomanem que consultis l'agenda per seleccionar la sessió que més t’interessi i assegura’t de registrar-te abans del 18 de febrer, que és la data límit d'inscripció.

Per obtenir més informació, pots visitar el següent enllaç: https://talentarena.mobileworldcapital.com/

Més posts d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...