Passa al contingut principal

Afterwork: Club Dones Politècniques: STEAM connectades al Talent.Fem Xarxa

Connecta't i impulsa la teva carrera professional participant en aquest Afterwork, per contactar amb altres perfils de dones politècniques o relacionades amb el sector. Contacta amb les Mentores M2m de l'edició actual i d'edicions anteriors.

"El networking és una activitat que té com a objectiu ampliar la xarxa de contactes professionals. Així, es generen oportunitats de negoci, d'ocupació, de fer xarxa... "Networking vol dir desenvolupar un cercle social i professional."

No et conformis mirant des de fora. Entra, participa, relaciona't: cerca les teves "sisters", troba les teves dones referents, crea sinergies amb altres dones politècniques, amplia la teva xarxa. Contacta amb les assistents representants d'empreses o d'institucions. No importa el teu estat professional. Obre el teu panorama professional, tant si estàs en actiu, cerques pràctiques o feina.

Volem que el Talent STEAM sigui visible en aquesta sessió. 

Com està estructurada la sessió?

18:30 h   Benvinguda a la sessió.

18:45 h   Presentació de la sessió de Networking.

18:50 h    Plataforma de Networking Alumni Més.

18:50 h    Primera ronda de contactes,  amb temps controlat i dinamitzada en petits grups. 

19:15 h   Trencant Barreres, amb un pica-pica que facilita la conversa i les ganes de compartir. 

 19:30 h  Networking lliure, per  seguir parlant amb aquelles persones que t'hagin interessat o                                 pendents de descobrir.

És imprescindible fer la inscripció a l'esdeveniment. Recordeu que podeu convidar i inscriure a companyes d'estudis, de professió, dels àmbits de recursos humans o d'emprenedoria, d'institucions o associacions relacionades amb el Talent STEAM.

DATA: 6 de febrer

HORA: 18:30 h - 20:30 h

LLOC: Sala Àgora, Campus Nord UPC

Més posts d'UPC Alumni

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Curs d'Analítica de dades i Machine Learning (Online) Eurecat Academy

El curs d’Analítica de dades i Machine Learning ofereix una introducció a les tecnologies i metodologies per a l’extracció d’informació en grans conjunts de dades, tant ja existents com de les recollides en temps d’execució. A més, també aporta la metodologia per millorar els coneixements tècnics en Data Mining. Programa del curs 1. Introducció al Big Data. 2. Instal·lació i configuració de Python i R. 3. Introducció a Python y R. 4. Fonaments d’Estadística enfocada a BigData. 5. Observational Study / Exploratory Analysis: utilització de l’agregació de dades i la mineria de dades per proporcionar informació sobre el passat: 6. Anàlisi de Dades: Utilització de models estadístics i tècniques de pronòstic per comprendre el futur. 7. Machine Learning Comprensió dels principals tipus d’aprenentatge automàtic. Supervised Learning – Aprenentatge Supervisat. Unsupervised Learning – Aprenentatge No Supervisat. Inici: 04/03/2024 Més informació Més posts de Formació