Passa al contingut principal

Personal Tècnic de PreAward del Departament de Projectes per el CIMNE

El Project Management Department proporciona suport administratiu i de gestió al personal investigador de CIMNE, cobrint totes les etapes de les subvencions per a la recerca així com els ajuts a la carrera investigadora. Des de la identificació d’oportunitats, coordinació i contribució a les sol·licituds de projectes de recerca, captació de recursos en convocatòries competitives, i la gestió dels aspectes financers, legals i administratius de tots els projectes adjudicats.  

Oferim una posició a temps complert de Personal Tècnic de subvencions de R+D+i PreAward en la nostra oficina de projectes de Barcelona. La persona seleccionada estarà al càrrec de la recerca activa d’oportunitats de finançament de R+D+i i ajuts a la carrera investigadora, la difusió de les convocatòries entre el personal investigador, i la gestió de les sol·licituds de propostes i ajuts a la carrera investigadora del centre en tota la seva fase d’aplicació. Totes les funcions apareixen detallades seguidament:

Funcions a dur a terme

  • Recerca activa de convocatòries d’ajuts a la carrera investigadora i difusió. Promoció, assessorament i presentació sol·licituds dels ajuts amb fons públics per a la carrera investigadora del personal de recerca del centre. Haurà d’analitzar amb els Groups Leaders del centre quines convocatòries podria aplicar el personal investigador, així com possibles noves incorporacions, d’acord amb el Pla Estratègic del centre en quant a l’atracció de talent.
  • Recerca activa de les convocatòries d’ajuts de recerca d'àmbit nacional, estatal, europeu, etc., que siguin d'interès per al finançament de projectes de recerca dels diferents grups de recerca del centre.
  • Difusió de les convocatòries d’ajuts entre el personal investigador.
  • Donar suport en la preparació de les propostes per a nous projectes, a nivell administratiu i financer, així com la presentació de les corresponents sol·licituds, seguint les bases i guies de referència de les convocatòries.
  • Seguiment dels processos administratius fins a l’avaluació de la convocatòria i de les sol·licituds.
  • Mantenir els registres de sol·licituds i ajuts a la carrera investigadora actualitzats a l’ERP del centre.
  • Coordinació amb altres departaments administratius. Principalment Comunicació i TechTransfer.
  • Contacte pròxim amb els IP i els Cap de Grup del centre.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és el dia 31 de gener de 2024 a les 12h.

Més informació

Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Curs d'Analítica de dades i Machine Learning (Online) Eurecat Academy

El curs d’Analítica de dades i Machine Learning ofereix una introducció a les tecnologies i metodologies per a l’extracció d’informació en grans conjunts de dades, tant ja existents com de les recollides en temps d’execució. A més, també aporta la metodologia per millorar els coneixements tècnics en Data Mining. Programa del curs 1. Introducció al Big Data. 2. Instal·lació i configuració de Python i R. 3. Introducció a Python y R. 4. Fonaments d’Estadística enfocada a BigData. 5. Observational Study / Exploratory Analysis: utilització de l’agregació de dades i la mineria de dades per proporcionar informació sobre el passat: 6. Anàlisi de Dades: Utilització de models estadístics i tècniques de pronòstic per comprendre el futur. 7. Machine Learning Comprensió dels principals tipus d’aprenentatge automàtic. Supervised Learning – Aprenentatge Supervisat. Unsupervised Learning – Aprenentatge No Supervisat. Inici: 04/03/2024 Més informació Més posts de Formació