De la Ciència al Mercat – Un programa per fomentar la transferència de tecnologia / coneixement

La Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra organitzen el Programa ‘De la ciència al mercat’, emmarcat en el Programa Catalunya Emprèn i el Programa per promoure l’emprenedoria territorial especialitzada (Programa PRIMER de preacceleració). 

L’objectiu del Programa és promoure l’emprenedoria científica i dotar als doctorands i doctors de les universitats de les eines necessàries per tal d’explorar la possibilitat de crear una empresa derivada de la recerca.

Aquesta iniciativa està subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

Els participants al programa “De la ciència al mercat”, a més de les hores de formació intensiva, tindran l’oportunitat de treballar juntament amb tutors experts i emprenedors d’èxit del sector. Igualment, gaudiran dels servies disponibles de les unitats de transferència de tecnologia de les universitats.

Més informació

Més entrades de Formació

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...