Passa al contingut principal

Premi LEADERS per a dones innovadores en la fabricació al Pla Regional d'Innovació de l’EIT

El programa LEADERS – Women Innovators in Manufacturing at EIT RIS premia les dones innovadores que hagin creat un gran impacte en l'ecosistema d'innovació transformant idees en productes i/o serveis nous i avançats per beneficiar les persones i el planeta. 

Amb aquest premi, EIT Manufacturing busca conscienciar sobre la necessitat de més dones innovadores en la fabricació i crear models a seguir per a les noies i les dones d'arreu. 

En concret, el premi està obert a sol·licituds de dones professionals, investigadores, emprenedores que siguin ciutadanes dels països elegibles per a l'EIT RIS i tinguin un paper destacat en el desenvolupament de solucions que s'adaptin a un dels següents temes: 

  • Sistemes de producció flexibles per a la fabricació competitiva.  
  • Sistemes de baixa petjada ambiental i economia circular per a la fabricació verda 
  • Solucions digitals i col·laboratives per a ecosistemes de fabricació innovadors. La col·laboració i el negoci en plataformes digitals i xarxes de valor permet a les empreses crear cadenes de valor noves i altament eficients. 
  • L'ús intel·ligent de l'automatització i els robots per a una fabricació socialment sostenible. 

El premi reconeixerà fins a 60 sol·licitants elegibles per a rebre una formació en línia en la primera ronda de selecció. Després de la segona ronda de selecció, les sis sol·licitants millor classificades seran convidades a una cerimònia de lliurament de premis on s'anunciaran públicament tres guanyadores i rebran premis per la quantitat de 10.000, 7.500 i 5.000 euros respectivament. 

Pressupost: 26.100 €         |         Data límit: 18/07/2023 

Més informació

Més entrades de Premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 15/09/2023

  Ajuntament de Castell-Platja d'Aro 1 plaça d'Arquitecte tècnic Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Servei Territorial d'Ocupació a Girona (Secció de Control i Justificació Econòmica) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Barcelona-Sant Andreu Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) 1 plaça de Predoctoral researcher - Advanced Electronic Materials and Devices Group Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'Investigador predoctoral Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'

Oferta pública 18/09/2023

  Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça de Professor de l'Escola d'Adults Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de RTL Engineer (R0) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager TIC - Sector públic i privat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a la Ca

Ciència i cinema a l'EEBE: “Maths saves The Last of Us”

Comença una nova edició del cicle Ciència i Cinema de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), amb la conferència “Maths saves The Last of Us”, a càrrec d'Ángeles Carmona, Andrés M. Encinas i Ma. José Jiménez, investigadores del departament de Matemàtiques), i del grup de recerca d'Anàlisi matricial i Teoria Discreta del Potencial (MAPTHE). Les investigadores analitzaran el context matemàtic de la sèrie The Last of Us, sèrie emesa per HBO, per poder assabentar-se de com la matemàtica discreta ens ajuda a aturar el cordyceps. A la sessió es podrà descobrir com les matemàtiques esdevenen essencials per al modelatge de pandèmies i ens permeten comprendre com es propaga la infecció del fong. L'activitat tindrà lloc a les 12 h a la Sala d'Actes de l'EEBE, i en finalitzar la xerrada, les persones assistents podran posar a prova els coneixements adquirits durant la sessió mitjançant un qüestionari de resposta múltiple. La persona guanyadora s'endurà a cas