Passa al contingut principal

Premi LEADERS per a dones innovadores en la fabricació al Pla Regional d'Innovació de l’EIT

El programa LEADERS – Women Innovators in Manufacturing at EIT RIS premia les dones innovadores que hagin creat un gran impacte en l'ecosistema d'innovació transformant idees en productes i/o serveis nous i avançats per beneficiar les persones i el planeta. 

Amb aquest premi, EIT Manufacturing busca conscienciar sobre la necessitat de més dones innovadores en la fabricació i crear models a seguir per a les noies i les dones d'arreu. 

En concret, el premi està obert a sol·licituds de dones professionals, investigadores, emprenedores que siguin ciutadanes dels països elegibles per a l'EIT RIS i tinguin un paper destacat en el desenvolupament de solucions que s'adaptin a un dels següents temes: 

  • Sistemes de producció flexibles per a la fabricació competitiva.  
  • Sistemes de baixa petjada ambiental i economia circular per a la fabricació verda 
  • Solucions digitals i col·laboratives per a ecosistemes de fabricació innovadors. La col·laboració i el negoci en plataformes digitals i xarxes de valor permet a les empreses crear cadenes de valor noves i altament eficients. 
  • L'ús intel·ligent de l'automatització i els robots per a una fabricació socialment sostenible. 

El premi reconeixerà fins a 60 sol·licitants elegibles per a rebre una formació en línia en la primera ronda de selecció. Després de la segona ronda de selecció, les sis sol·licitants millor classificades seran convidades a una cerimònia de lliurament de premis on s'anunciaran públicament tres guanyadores i rebran premis per la quantitat de 10.000, 7.500 i 5.000 euros respectivament. 

Pressupost: 26.100 €         |         Data límit: 18/07/2023 

Més informació

Més entrades de Premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon