Passa al contingut principal

DFactory Barcelona – La fàbrica del futur

El DFactory Barcelona és el principal node d'indústria 4.0 del sud d'Europa. Aquest edifici busca generar sinergies de col·laboració, al ser un espai d'innovació oberta i un ecosistema basat en el talent i la inversió en tecnologia, reunint a les grans corporacions empresarials, startups, centres d'innovació i laboratoris. 

El DFactory Barcelona aporta:

  • Un ecosistema per a facilitar la transformació digital de la indústria europea.
  • Unir empreses tecnològiques que aporten solucions digitals amb empreses en procés de transformació que busquen solucions innovadores.
  • Reuneix tecnologies capdavanteres com la robòtica, sensòrica, Intel·ligència Artificial, ciberseguretat, Impressió 3D o manufactura avançada.

El DFactory Barcelona és un centre creat per a desenvolupar, treballar i potenciar la indústria 4.0. El CZFB promou la creació d'un ecosistema on es disposen les tecnologies més innovadores amb el suport del millor talent per a desenvolupar noves idees.

Per a això, el prestigiós estudi barceloní TurullSørensen Arquitectes, juntament amb PGI-Torrella, dissenya un edifici inspirat en la tradició industrial del lloc, que faciliti la relació entre persones i màquines com el reflex de la nova indústria.

Espais i sistemes constructius amb criteris d'innovació i sostenibilitat. En els diferents pisos s'instal·len les empreses, al voltant d'un gran espai central de producció i relació de persones, facilitant el desenvolupament del coneixement i les sinergies entre els seus habitants.

Cobertes verdes, útils i productores d'energia. Espais interiors de gran dimensió i flexibilitat.

Un espai on les empreses s'interrelacionen amb facilitat.

Directori d'empreses

Més informació

Més entrades de Mercat de treball


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 27/09/2023

  Ajuntament de Sant Pere Pescador 1 plaça d'Arquitecte Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Smart Networks R&D Engineer Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Smart Networks Researcher Ver más Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Junior 6G Researcher More information Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) 1 plaça de Tècnic especialitzat de projectes de material mòbil Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral researcher at the Bioinspired Interactive Materials and Protocellular Systems Research Group Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Senior/Principal HPC Engineer Síndic de Greuges de Catalunya 1 plaça de Tècnic de contractació en reforç Universitat de Barcelona (UB) 1 plaça de Professor titular a l'Àrea de coneixement: Enginyeria Química

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Jornada TEX & TECH by Reimagine Textile, la jornada d’innovació del sector tèxtil català

El proper 18 d’octubre no et perdis la sessió “TEX & TECH by Reimagine Textile,  la jornada d’innovació del sector tèxtil català” organitzada per l’Ajuntament de Mataró, el Tecnocampus i Eurecat, co-liders del programa Reimagine Textile. Aquesta jornada és una oportunitat única per explorar l’impacte que està tenint la intel·ligència artificial a la indústria tèxtil i descobrir quines són les tendències que es comencen a dibuixar. També permetrà connectar amb experts i empreses líders en aquest sector i descobrir noves propostes de la mà dels finalistes dels Premis Reimagine Textile 2023. Més informació Més entrades d' Esdeveniments