Passa al contingut principal

DFactory Barcelona – La fàbrica del futur

El DFactory Barcelona és el principal node d'indústria 4.0 del sud d'Europa. Aquest edifici busca generar sinergies de col·laboració, al ser un espai d'innovació oberta i un ecosistema basat en el talent i la inversió en tecnologia, reunint a les grans corporacions empresarials, startups, centres d'innovació i laboratoris. 

El DFactory Barcelona aporta:

  • Un ecosistema per a facilitar la transformació digital de la indústria europea.
  • Unir empreses tecnològiques que aporten solucions digitals amb empreses en procés de transformació que busquen solucions innovadores.
  • Reuneix tecnologies capdavanteres com la robòtica, sensòrica, Intel·ligència Artificial, ciberseguretat, Impressió 3D o manufactura avançada.

El DFactory Barcelona és un centre creat per a desenvolupar, treballar i potenciar la indústria 4.0. El CZFB promou la creació d'un ecosistema on es disposen les tecnologies més innovadores amb el suport del millor talent per a desenvolupar noves idees.

Per a això, el prestigiós estudi barceloní TurullSørensen Arquitectes, juntament amb PGI-Torrella, dissenya un edifici inspirat en la tradició industrial del lloc, que faciliti la relació entre persones i màquines com el reflex de la nova indústria.

Espais i sistemes constructius amb criteris d'innovació i sostenibilitat. En els diferents pisos s'instal·len les empreses, al voltant d'un gran espai central de producció i relació de persones, facilitant el desenvolupament del coneixement i les sinergies entre els seus habitants.

Cobertes verdes, útils i productores d'energia. Espais interiors de gran dimensió i flexibilitat.

Un espai on les empreses s'interrelacionen amb facilitat.

Directori d'empreses

Més informació

Més entrades de Mercat de treball


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

políticas y prácticas en diversidad e inclusión: un estudio especial sobre la diversidad funcional. Fundación Randstad

Un estudio, elaborado por el Instituto de Innovación Social de Esade y la Fundación Randstad, que analiza algunas de las prácticas y estrategias globales más efectivas en materia de diversidad e inclusión, para así identificar los impulsores y los obstáculos en el entorno empresarial para lograr la integración laboral de personas con discapacidad. ¿Cómo pueden avanzar las organizaciones para pasar de la diversidad a la verdadera inclusión? ¿Qué podemos aprender de la gestión de la diversidad e inclusión de otros colectivos que pueda aplicarse en el ámbito de la diversidad funcional? Informe Més posts de Diversitat

Oferta pública 23/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic manteniment edificis Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic de mobilitat Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament de Tossa de Mar 2 places de Tècnic de suport (Àrea de medi ambient i activitats - Àrea d'obres i urbanisme) Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera Borsa de treball de places de Personal docent de matèries administratives (tresoreria i comptabilitat) - Programa SEFED Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) - Transports de Barcelona, SA 1 pl