La Fundació Prevent durà a terme el programa NIO, per a persones amb discapacitat que desitgen iniciar-se en el camp de la ciberseguretat

NIO és un programa dissenyat per donar cabuda a totes les persones amb inquietuds en les noves tecnologies

El seu objectiu és acompanyar persones amb discapacitat o trastorns de salut mental en el seu primer acostament a una professió amb molt alta demanda en el sector tecnològic i en tots els sectors digitalitzats: serveis, automoció, salut, consultoria, etc. per oferir al mercat talent divers i a les persones noves oportunitats professionals.

NIO és un programa que combina capacitació tècnica en ciberseguretat, desenvolupament d’habilitats i competències per a l’ocupació i accions d’inserció laboral i sensibilització en empreses del sector tecnològic.

La formació permet l’obtenció del «Certificat d’especialització en gestió de la ciberseguretat» emès per l’Escola Superior Politècnica TecnoCampus, a més de rebre entrenament en competències essencials per a la professió i d’oportunitats d’acostament al mercat de treball durant el programa.

Més informació

Més entrades de Diversitat

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...