Exponential Open Day SEAT:CODE: visita les empreses més disruptives de Catalunya

Vols conèixer de primera mà com treballen les empreses més disruptives de Catalunya?

Les empreses Catalonia Exponential Leaders són autèntics models d'adaptació i innovació que poden inspirar professionals com tu.

El proper 18 de gener tens l’oportunitat de visitar una d’elles, SEAT:CODE, l’empresa que persegueix crear el futur de la mobilitat urbana. En aquesta jornada podràs conèixer com planifica, dissenya i desenvolupa productes i serveis de mobilitat per a crear ciutats més sostenibles, silencioses  i connectades. La visita es realitzarà a les seves instal·lacions i podràs conversar amb els màxims responsables i veure un showcase dels seus productes més exitosos.

SEAT:CODE és la startup tecnològica amb seu a Barcelona creada el 2019 per fomentar la digitalització a SEAT i passar de ser un fabricant d'automòbils d'èxit a un proveïdor de serveis de mobilitat d’encara més èxit. Reconeguda com a motor de la innovació i de la mobilitat intel·ligent, aspira a imaginar un futur on conduir, fer ús del transport públic o caminar no suposi cap complicació.

Quan: Dijous, 18 de gener del 2024 de 17.00 h a 19.00 h

Més informació i inscripcions

Més posts d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...