Passa al contingut principal

Eines per la cerca de feina: ResumeChecker

Resume checker ofereix

Anàlisi experta: El nostre algorisme analitza el vostre currículum amb els estàndards del sector, proporcionant comentaris detallats sobre el contingut, el format i l'optimització.

Potenciador de confiança: Obteniu confiança sabent que el vostre currículum ha estat revisat a fons pel nostre verificador de currículums.

Correcció gramatical i ortogràfica: Elimina els errors que et poden costar una oportunitat i presenta't professionalment.

Compatibilitat ATS: Optimitzeu el vostre currículum per superar els sistemes de seguiment de sol·licitants i fer-se notar pels gestors de contractació.

Recomanacions personalitzades: Obteniu suggeriments personalitzats basats en el vostre sector i la vostra funció laboral per obtenir el màxim impacte.

Estalvia temps i esforç: Carregueu el vostre currículum, rebeu comentaris instantanis i estalvieu hores de revisió manual.

Amb unes passes senzilles

Pas 1: registreu-vos per obtenir un compte a ResumeChecker.

Pas 2: carregueu el vostre currículum en un format de fitxer compatible (com ara .pdf).

Pas 3: el nostre verificador de currículums analitzarà el vostre document i us proporcionarà un informe detallat.

Pas 4: reviseu els comentaris i les recomanacions proporcionades pel Comprovador de currículums.

Pas 5: Feu els ajustos necessaris al vostre currículum basant-vos en els suggeriments que us proporcioneu.

Pas 6: Torneu a penjar el vostre currículum actualitzat per veure com ha millorat.

ResumeChecker

Si t'animes a probar-lo, deixa els teus comentaris. I recorda que des d'UPC Alumni també et podem ajudar a cercar feina. Reserva una cita (cal ser alumne o alumni de la Universitat Politècnica de Catalunya

Més posts de Cercar feina

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Curs d'Analítica de dades i Machine Learning (Online) Eurecat Academy

El curs d’Analítica de dades i Machine Learning ofereix una introducció a les tecnologies i metodologies per a l’extracció d’informació en grans conjunts de dades, tant ja existents com de les recollides en temps d’execució. A més, també aporta la metodologia per millorar els coneixements tècnics en Data Mining. Programa del curs 1. Introducció al Big Data. 2. Instal·lació i configuració de Python i R. 3. Introducció a Python y R. 4. Fonaments d’Estadística enfocada a BigData. 5. Observational Study / Exploratory Analysis: utilització de l’agregació de dades i la mineria de dades per proporcionar informació sobre el passat: 6. Anàlisi de Dades: Utilització de models estadístics i tècniques de pronòstic per comprendre el futur. 7. Machine Learning Comprensió dels principals tipus d’aprenentatge automàtic. Supervised Learning – Aprenentatge Supervisat. Unsupervised Learning – Aprenentatge No Supervisat. Inici: 04/03/2024 Més informació Més posts de Formació