Passa al contingut principal

Eines per la cerca de feina: ResumeChecker

Resume checker ofereix

Anàlisi experta: El nostre algorisme analitza el vostre currículum amb els estàndards del sector, proporcionant comentaris detallats sobre el contingut, el format i l'optimització.

Potenciador de confiança: Obteniu confiança sabent que el vostre currículum ha estat revisat a fons pel nostre verificador de currículums.

Correcció gramatical i ortogràfica: Elimina els errors que et poden costar una oportunitat i presenta't professionalment.

Compatibilitat ATS: Optimitzeu el vostre currículum per superar els sistemes de seguiment de sol·licitants i fer-se notar pels gestors de contractació.

Recomanacions personalitzades: Obteniu suggeriments personalitzats basats en el vostre sector i la vostra funció laboral per obtenir el màxim impacte.

Estalvia temps i esforç: Carregueu el vostre currículum, rebeu comentaris instantanis i estalvieu hores de revisió manual.

Amb unes passes senzilles

Pas 1: registreu-vos per obtenir un compte a ResumeChecker.

Pas 2: carregueu el vostre currículum en un format de fitxer compatible (com ara .pdf).

Pas 3: el nostre verificador de currículums analitzarà el vostre document i us proporcionarà un informe detallat.

Pas 4: reviseu els comentaris i les recomanacions proporcionades pel Comprovador de currículums.

Pas 5: Feu els ajustos necessaris al vostre currículum basant-vos en els suggeriments que us proporcioneu.

Pas 6: Torneu a penjar el vostre currículum actualitzat per veure com ha millorat.

ResumeChecker

Si t'animes a probar-lo, deixa els teus comentaris. I recorda que des d'UPC Alumni també et podem ajudar a cercar feina. Reserva una cita (cal ser alumne o alumni de la Universitat Politècnica de Catalunya

Més posts de Cercar feina

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/06/2024

  Ajuntament de Sant Pol de Mar 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Terrassa 1 plaça de Tècnic de grau mitjà (Servei d'activitats econòmiques) Ajuntament de Terrassa 1 plaça d'Enginyer tècnic (Servei d'Espais Verds i Biodiversitat Urbana) Ajuntament de Terrassa 1 plaça de Tècnic de grau mitjà (Servei d'Espais Verds) Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix Borsa de treball de places de Tècnic de medi ambient Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic sènior 2 en intel·ligència artificial Fundació Universitat Rovira i Virgili (Fundació URV) 1 plaça de Tècnic superior de suport a la transferència en els grups de recerca MEMTEC i SUSCAPE Generalitat de Catalunya - Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) 1 plaça de Tècnic de programes i recursos per la R+D i la Innovació Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports als Serveis Te

Oferta pública 10/06/2024

  Ajuntament d'Esparreguera 2 places d'Enginyer superior Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 3 places de Titulat universitari - Antenes provincials Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Bioinformatician Neurodegenerative Diseases Group Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'IT Project Manager (Health - Hospital) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Inspector territorial a la Direcció General d'Energia Generalitat de Catalunya - Institut Català del Sòl (INCASOL) 1 plaça d'Especialista d'anàlisi de dades Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) - Centre de Recerca en Agrotecnologia (Agrotecnio) 1 plaça de Technician Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) 1 plaça de Postdoctoral Researcher Institut Català d'Investigació

Oferta pública 11/06/2024

  Ajuntament de Barberà del Vallès - Fundació Barberà Promoció 1 plaça de Tècnic de suport a informàtica. Pla Local d'Ocupació Ajuntament de Barberà del Vallès - Fundació Barberà Promoció 1 plaça de Tècnic per a l'Oficina de Canvi Climàtic. Pla Local d'Ocupació Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Student - Web front-end internship (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Student - Web front-end internship (R0) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Business and Market Solutions Manager - Forestry Hub of Catalonia Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Data engineer/Data architect - Rare Anemias Disorders Research Line Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de la Unitat de Recuperació i Mi