Passa al contingut principal

POTS, el Portal d’Ocupació del Tercer Sector

La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya han creat POTS, el Portal d’Ocupació del Tercer Sector. El portal s’ha desenvolupat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant una subvenció de l’Enfortim l’Economia Social i Solidària (ESS) 2022 en la modalitat vinculada a l’Estratègia ESSBCN2030.

El portal pretén promoure l’ocupació de qualitat i inclusiva i ser un punt de trobada per a les professionals de l’àmbit social que busquen feina i per a les entitats socials que necessiten incorporar talent a les seves organitzacions.

POTS inclou ofertes de feina i recursos, eines i notícies per ajudar a cobrir demandes exprés i donar a conèixer el tercer sector social i l’ESS. A més, el portal farà visible què significa treballar-hi i recollirà dades sobre l’ocupació en l’àmbit de l’ESS amb la finalitat de disposar de més eines per a resoldre les necessitats del sector en aquest àmbit.

Així, el web és dirigit a entitats i a persones professionals en recerca de feina:

Les entitats es poden registrar a POTS i crear un perfil de l’organització, des d’on publicar les ofertes de feina.

Inclou l’opció Oferta exprés en cas de necessitar cobrir una posició de forma ràpida i per una feina no estructural. Per tant, de temporalitat curta o molt curta.

Les persones professionals també es poden registrar i crear el seu perfil amb les dades personals i el currículum. A partir d’aquí, poden cercar per paraula clau les ofertes disponibles i inscriure’s en aquelles que més els hi interessin.

El projecte POTS està obert a establir noves col·laboracions i aliances amb organitzacions del Tercer Sector Social i de l’Economia Social i Solidària. L’objectiu és convertir-se en el portal de referència al sector i resoldre les necessitats existents en l’àmbit de l’ocupació de qualitat.

Actualment, la plataforma POTS està sincronitzada amb la borsa de treball de Xarxanet.org, el portal de la xarxa associativa i de voluntariat a Catalunya impulsat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

POTS

Més posts de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Curs d'Analítica de dades i Machine Learning (Online) Eurecat Academy

El curs d’Analítica de dades i Machine Learning ofereix una introducció a les tecnologies i metodologies per a l’extracció d’informació en grans conjunts de dades, tant ja existents com de les recollides en temps d’execució. A més, també aporta la metodologia per millorar els coneixements tècnics en Data Mining. Programa del curs 1. Introducció al Big Data. 2. Instal·lació i configuració de Python i R. 3. Introducció a Python y R. 4. Fonaments d’Estadística enfocada a BigData. 5. Observational Study / Exploratory Analysis: utilització de l’agregació de dades i la mineria de dades per proporcionar informació sobre el passat: 6. Anàlisi de Dades: Utilització de models estadístics i tècniques de pronòstic per comprendre el futur. 7. Machine Learning Comprensió dels principals tipus d’aprenentatge automàtic. Supervised Learning – Aprenentatge Supervisat. Unsupervised Learning – Aprenentatge No Supervisat. Inici: 04/03/2024 Més informació Més posts de Formació