Passa al contingut principal

POTS, el Portal d’Ocupació del Tercer Sector

La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya han creat POTS, el Portal d’Ocupació del Tercer Sector. El portal s’ha desenvolupat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant una subvenció de l’Enfortim l’Economia Social i Solidària (ESS) 2022 en la modalitat vinculada a l’Estratègia ESSBCN2030.

El portal pretén promoure l’ocupació de qualitat i inclusiva i ser un punt de trobada per a les professionals de l’àmbit social que busquen feina i per a les entitats socials que necessiten incorporar talent a les seves organitzacions.

POTS inclou ofertes de feina i recursos, eines i notícies per ajudar a cobrir demandes exprés i donar a conèixer el tercer sector social i l’ESS. A més, el portal farà visible què significa treballar-hi i recollirà dades sobre l’ocupació en l’àmbit de l’ESS amb la finalitat de disposar de més eines per a resoldre les necessitats del sector en aquest àmbit.

Així, el web és dirigit a entitats i a persones professionals en recerca de feina:

Les entitats es poden registrar a POTS i crear un perfil de l’organització, des d’on publicar les ofertes de feina.

Inclou l’opció Oferta exprés en cas de necessitar cobrir una posició de forma ràpida i per una feina no estructural. Per tant, de temporalitat curta o molt curta.

Les persones professionals també es poden registrar i crear el seu perfil amb les dades personals i el currículum. A partir d’aquí, poden cercar per paraula clau les ofertes disponibles i inscriure’s en aquelles que més els hi interessin.

El projecte POTS està obert a establir noves col·laboracions i aliances amb organitzacions del Tercer Sector Social i de l’Economia Social i Solidària. L’objectiu és convertir-se en el portal de referència al sector i resoldre les necessitats existents en l’àmbit de l’ocupació de qualitat.

Actualment, la plataforma POTS està sincronitzada amb la borsa de treball de Xarxanet.org, el portal de la xarxa associativa i de voluntariat a Catalunya impulsat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

POTS

Més posts de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ciberseguretat a Catalunya

El sector de la ciberseguretat és un element cada vegada més fonamental per a les empreses que tenen presència i activitat a escala digital, ja sigui a través d’internet com en la gestió de dades i processos interns de la pròpia companyia. Per això, tal com recull l’actualització de l’informe 'La ciberseguretat a Catalunya,' elaborat per ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ja hi ha 516 empreses que desenvolupen el seu model de negoci en aquest sector. Xifra que representa un creixement del 50% respecte els darrers cinc anys. Pel que fa a volum de negoci, el 2022 (darreres dades disponibles) el sector va generar 1.244 milions d’euros, un 16% més que l’any anterior, i un creixement del 54% respecte els darrers sis anys. Les empreses de ciberseguretat donen feina a més de 9.400 persones, un 15% més que el 2021. [PÍNDOLA] La ciberseguretat a Catalunya CAT EN Descarrega l'informe complet Més posts de Mercat de treball

Salut digital a Catalunya

La salut digital (pel concepte en anglès de digital health) es refereix a l’àmbit de coneixement i pràctica associat al desenvolupament i ús de tecnologies digitals per millorar la salut Es tracta d’un mercat que creixerà a un ritme d’un 13% anual fins al 2032 i que engloba àmbits com la intel·ligència artificial aplicada a la medicina o els models telemàtics. Alhora, es tradueix en solucions tecnològiques com la medicina personalitzada, els nous dispositius mèdics, la telemedicina o les teràpies digitals. Davant d’aquest panorama creixent, l’àmbit de la salut digital a Catalunya s’ha convertit en una indústria emergent i molt dinàmica. De fet, tal i com indica l’informe tecnològic Salut digital a Catalunya, 331 empreses configuren aquest sector d’activitat on hi destaquen 356 startups tecnològiques. Es tracta d’un sector molt jove en que el 65% de les companyies tenen menys de 10 anys. Totes aquestes empreses generen més de 4.800 llocs de treball, facturen 592,5 milions d’euros i ho f

Oferta pública 22/07/2024

Ajuntament de Figueres 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal del Moianès 1 plaça d'Enginyer tècnic de l'Àrea de Territori Generalitat de Catalunya - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) 1 plaça de Desenvolupador d'aplicacions informàtiques a la Unitat de Sismologia Generalitat de Catalunya - Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) 1 plaça de Professor al Centre de Barcelona Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible 24 places de Cos d'Enginyers Geògrafs