Passa al contingut principal

Cursos IT Academy

IT Academy és l'innovador centre de formació en programació web i anàlisis de dades de l'Ajuntament de Barcelona. L'objectiu del programa és formar a aquelles persones que vulguin fer un procés de reconversió laboral cap al sector TIC o bé reciclar-se dins d'aquest sector.

A l'IT Academy tenim dos models de formació:

Reskilling (350h): Formacions que permeten a les persones reconvertir-se cap a un nou àmbit laboral, en aquest cas al sector IT.

Upskilling (50-150h): Cursos orientats a persones amb coneixements previs de IT, que permeten millorar las aptituds tècniques de la persona.

Per a qualsevol formació a l'acadèmia, has de tenir en compte els següents punts:

  • Contingut. Per saber el contingut específic de cada curs cal descarregar el pdf que hi ha al costat del botó de la inscripció.
  • Idioma. Molt important tenir en compte que els cursos s'imparteixen en català, així com tot aquella documentació creada per l'IT Academy. També trobaràs alguns continguts en castellà i anglès. Les mentories individuals es faran en català o castellà, en funció de la preferència personal. 
  • Procés d'inscripció. Un cop es fa la inscripció al web, s'envia de manera automàtica un correu amb les instruccions d'accés a IT Academy (cal revisar la safata d'spam en cas que el correu no arribi a la d'entrada).
  • Modalitat de la formació. Els cursos de reskilling s'imparteixen només en format presencial (al Cibernàrium22@). L'horari és de 10h a 14h i l'assistència és obligatòria.

Reskilling - Back End Java presencial matí 

Reskilling - Back End Nodejs presencial matí 

Reskilling - Data Analytics presencial matí 

Reskilling - Full Stack PHP presencial matí 

Upskilling - Big Data online

Més informació

Més posts de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Curs d'Analítica de dades i Machine Learning (Online) Eurecat Academy

El curs d’Analítica de dades i Machine Learning ofereix una introducció a les tecnologies i metodologies per a l’extracció d’informació en grans conjunts de dades, tant ja existents com de les recollides en temps d’execució. A més, també aporta la metodologia per millorar els coneixements tècnics en Data Mining. Programa del curs 1. Introducció al Big Data. 2. Instal·lació i configuració de Python i R. 3. Introducció a Python y R. 4. Fonaments d’Estadística enfocada a BigData. 5. Observational Study / Exploratory Analysis: utilització de l’agregació de dades i la mineria de dades per proporcionar informació sobre el passat: 6. Anàlisi de Dades: Utilització de models estadístics i tècniques de pronòstic per comprendre el futur. 7. Machine Learning Comprensió dels principals tipus d’aprenentatge automàtic. Supervised Learning – Aprenentatge Supervisat. Unsupervised Learning – Aprenentatge No Supervisat. Inici: 04/03/2024 Més informació Més posts de Formació