DFIR Analyst Sant Cugat del Vallès, Barcelona per a UPCnet

Et consideres una persona dinàmica i amb ganes d’aprendre?

T’agrada col·laborar i treballar en equip?

Tens passió per la tecnologia?

Si tens ganes de posar en pràctica els teus coneixements i participar en un projecte real, no dubtis a inscriure’t, estem cercant una persona com tu!

Som IThinkUPC, empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya. Creem solucions i serveis que ajuden les organitzacions a ser més competitives ia millorar la vida de les persones. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent del nostre equip, format per més de 200 professionals de l'enginyeria i la consultoria, i amb la seva experiència adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys.

Estem buscant una persona per a l'equip d'un dels nostres clients ubicat a Sant Cugat. T'incorporaràs a l'equip de Digital Forensics i Incident Response (DFIR). 

El teu repte 

Seràs responsable de fer investigacions digitals i proporcionar la resposta necessària a diversos incidents de seguretat. Treballaràs estretament amb l'equip de ciberseguretat per mantenir i millorar la seguretat de la nostra organització.

Més informació

Més posts d'UPC


Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...