Presentació de l'informe tecnològic 'Les bateries a Catalunya'

Les bateries ens han acompanyat de manera invisible durant dècades. S'amaguen en ràdios portàtils, llanternes, joguines, ordinadors personals i telèfons intel·ligents. Però ara, dos grans sectors industrials, l’energia i l’automòbil, estan també implicats i això ha suposat un gran impuls pel que fa a recerca, desenvolupament i sistemes d’integració i suposen un factor important per a la descarbonització de l'economia.

En aquesta sessió coneixeràs l'informe tecnològic 'Les bateries a Catalunya', elaborat per ACCIÓ, i descobriràs què és, què implica i com pot impactar en el dia a dia dels diferents sectors de l’economia.

Aprofundiràs en tot el que és relatiu al sector: dades mundials, tendències, tecnologies associades i l’ecosistema català, amb experts internacionals de l'European Battery Alliance, el centre de referència en R+D+i en bateries del sud d’Europa, Battech i les empreses catalanes Millor Battery i Silence Urban Ecomobility.

Quan: Dimecres, 23 de març del 2022 De 10.00 h a 11.30 h

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...