Passa al contingut principal

Talent Marketplace del congrés Advanced Factories

Advanced Factories és la trobada anual dels líders industrials. Any rere any, aquesta cita reuneix a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0.

Una de les activitats que hi ha es el Talent Marketplace, un espai per aprofundir sobre els nous perfils professionals i la captació de talent per cobrir nous llocs de treball relacionats amb la Indústria 4.0.

El dijous 31 de març, Advanced Factories obre les seves portes a estudiants d’últim curs de graus tècnics, enginyeries i formacions professionals relacionades amb el sector industrial amb l’objectiu que aquests alumnes que molt aviat entraran al mercat laboral puguin conèixer de la mà dels experts en recursos humans i selecció de personal quines habilitats se’ls exigirà i quines oportunitats laborals ofereixen les diferents indústries.

El Talent Marketplace donarà cabuda a partir de les 15:00hores a diverses exposicions breus per part dels experts de recursos humans i una taula rodona; amb l’objectiu d’acostar als participants quins són els perfils, professions, necessitats i habilitats que es demanden a l’entorn laboral de la Indústria 4.0. Posteriorment, els alumnes podran entrevistar-se breument amb els ponents per rebre assessorament i lliurar el seu currículum vitae si ho desitgen.

L'enllaç per registrar-te i obtenir la teva invitació per assistir al Talent Marketplade del congrés Advanced Factories el dijous 31 de març a partir de les 14h.

Més entrades d'esdeveniments de reclutament

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 25/03/2024

  Ajuntament de Cambrils Borsa de treball de places de Tècnic d'Administració General Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoctoral Researcher (R2-3) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport a la investigació a feines de camp i laboratori pel projecte Ecofonts Consorci Sanitari del Maresme 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament en entorn Java Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior a la Direcció de Serveis Institut Català d'Inve

Oferta pública 22/03/2024

  Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 2 places de Tècnic mitjà informàtica Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport en Silvicultura i gestió d'espais agroforestals Consell Comarcal del Bages 1 plaça d'Enginyer per al Servei d'Arquitectura i Enginyeria - programa Prestació d'assistència tècnica en matèria d'enginyeria Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya (CONGIAC) - Gestió Integral d'Aigües de Catalunya, SA (GIACSA) 1 plaça de Gerent Cortes Generales 1 plaça d'Enginyer tècnic a la Dirección de Sostenibilidad e Infraestructuras de la Secretaría General del Senado Diputació de Tarragona - BASE-Gestió d'Ingressos Locals 1 plaça de Tècnic mitjà a Sistemes - Serveis Informàtics Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector Tècnic als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Cataluny

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. INVESTIGADOR/A EN TECNOLOGIAS DE MEMBRANAS. Barcelona. Departament WAS Modalitat de treball Híbrida PERSONAL INVESTIGADOR EN SIMULACIÓN CAE. Barcelona. Departament Innovación de producto y simulación multifísica Modalitat de treball Híbrida DESARROLLADOR/A DE FIRMWARE. Barcelona. Departament Innovación de producto y simulación multifísica Modalitat de treball Híbrida Specialist researcher in colorimetric and electrochemical biosensors. Barcelona. Departament Functional Printing & Embedded Devices Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A SOSTENIBILIDAD - Ámbito Cambio Climático. Tarragona. Departament Sostenibilidad Modalitat de treball Híbrida CONSULTOR/A C