Passa al contingut principal

Oferta pública 04/03/2022

1 plaça d'Arquitecte tècnic / Ajuntament de Vilanova del Vallès

2 places de Tècnic de projectes estratègics a la Xarxa de Metro / Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) - Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA

1 plaça de Tècnic especialista en treball de camp / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça d'Expert en disseny i gestió de grans bases de dades de Biodiversitat / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça de Tècnic especialista en treball de camp / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

2 places de Tècnic de gestió a la Direcció General dels Agents Rurals / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior

1 plaça de Science Outreach & Education Officer in Training / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)

1 plaça de Safety, Health, Environment & Quality Unit - Internal Prevention Service Technician in Training / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)

1 plaça de Senior Researcher/ PostDoc in the field of Advanced Modelling / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de R1 Junior Research Engineer/PhD fellowship on future distribution network with high penetration of power converters / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de Technician for the battery activities / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça d'Early Stage Researcher/PhD fellowship in the field of power converters for EVs / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de PostDoc Researcher in the field of Power Electronics / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de Senior Engineer/PostDoc in the field of Electric Vehicles, Energy Storage and Grid integration / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de Junior Engineer/Early Stage Researcher in the field of Electronics and Control of Batteries / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de Junior Engineer/Early Stage Researcher in the field of Battery Systems testing / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de R1 Research Engineer on offshore wind technologies / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Construeix la teva estratègia de sostenibilitat incorporant els ODS. Accio

En aquesta sessió coneixeràs metodologies que pots implementar a la teva empresa per impulsar la innovació i l’estratègia empresarial incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els ODS són els 17 objectius de desenvolupament sostenible que ha definit l’Organització Mundial de les Nacions Unides (ONU). Aquests objectius s'han d'haver assolit l’any 2030 per garantir la sostenibilitat del planeta. Connecta't a aquesta sessió per entendre millor els ODS, les oportunitats de negoci que se'n deriven, com establir aquests objectius, les fites i els indicadors d'acompliment i com integrar, comunicar i reportar aquests objectius en l'estratègia empresarial. Aquest webinar forma part del Programa ProACCIÓ Green d'impuls a la innovació empresarial per combatre el canvi climàtic i avançar cap a la circularitat, i es duu a terme en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Climàtic de la Generalitat de Ca

Scaleup Talk amb Avi Meir de Travelperk: preguntes a un unicorn català

En l'Scaleup Talk de gener comptem amb Travelperk, un dels 6 unicorns catalans (startup valorada en més de mil milions d'euros), juntament amb Letgo, Glovo, Edreams, Adevinta, Wallbox i eDreams. Des del 2019, Travelperk ha multiplicat per quatre els ingressos i ha duplicat la taxa d'adquisició de clients. Té un equip de +900 persones, la seva seu és a Barcelona i té oficines a Londres, Birmingham, Berlín, Chicago i Miami. En aquesta sessió presencial comptarem amb la participació d'un dels tres socis fundadors, l’Avi Meir i també CEO de Travelperk. Aquest israelià llicenciat en psicologia a la Sorbona va triar Barcelona el 2015 per instal·lar la companyia que havia creat amb Javier Suárez i Ron Levin, a qui havia conegut treballant a Booking. En acabar la sessió, podràs plantejar-li les teves preguntes. Quan: Dijous, 26 de gener del 2023 de 10.00 h a 11.00 h Més informació Més entrades d' Esdeveniments

Ayudas públicas para la promoción del sector del videojuego y de otras formas de creación digital

Concesión de ayudas públicas para la promoción del sector del videojuego y de otras formas de creación digital, y se aprueba la convocatoria 2022 y 2023.  Las ayudas para la promoción del sector del videojuego y otras formas de creación digital tienen por objeto el apoyo al ecosistema del videojuego y de la creación digital, fomentando proyectos que contribuyan a alguna de las siguientes finalidades: a) Promover las inversiones que permitan el desarrollo, producción, edición, distribución y/o comercialización de proyectos del sector del videojuego y de otras formas de creación digital, así como la mejora de la calidad de la oferta de los mismos. b) Incrementar la generación de empleo fomentando el desarrollo, la profesionalización y la vertebración del sector, así como fomentar la presencia de la mujer en la industria e impulsar la consecución de la igualdad de género. c) Aumentar la visibilidad de los videojuegos españoles y de otras formas de creación digital en los principales merca