ViladeHack Tourism

Impulsen una datathon dins de la ViladeHack Tourism. A part de les mentoríes tecnològiques, de negoci i del sector com a cada hackathon, volen introduir-nos en el món de les dades (DATATHON) i descobrir com oferir solucions mitjançant la seva anàlisi. Per a això oferiran diverses coses interessants:

  • Aigües de Barcelona ens ofereix un Dataset de 800.000 dades anònimes sobre lectures de comptadors en la indústria i el comerç de Viladecans (per CNAE) entre els anys 2018 i 2021 per a explorar l'impacte de la pandèmia, o com treballar la sostenibilitat en el turisme.
  • Investigadors de CIMNE (Centre Internacional de Mètodes numèrics en l'enginyeria) ens farà una ponència el dia 25 explicant quines eines utilitzen i com ofereixen solucions a través de les dades.
  • Tindrem un Workshop sobre dades el dia 26 al matí.
  • Oferirem uns altres datasets (Amadeus, Dades obertes d'institucions,..) per a explorar solucions que donin resposta als reptes llançats.
  • Tindrem mentors experts en dades durant la ViladeHack Tourism.

Així que si vols explorar aquest àmbit tecnològic, amb tant de futur, vine't el cap de setmana a la ViladeHack Tourism.

Quan: 25, 26, 27 de març 2022

Més informació

Més entrades de Concursos

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...