BIZBARCELONA 2021: innovació i talent per reactivar els negocis

El BIZBARCELONA 2021 potencia la innovació i el talent, entesos com a conceptes transversals, per ajudar les persones emprenedores i empresàries, les start-ups, les pimes i els professionals autònoms a rellançar la seva activitat i sobreposar-se al context d’incertesa generat per la pandèmia de la Covid-19.

L’esdeveniment segueix sumant esforços per donar suport a la reactivació dels negocis i impulsar l’actitud emprenedora a la ciutat. La presentació del BIZBARCELONA 2021 a la Bizcommunity a finals de maig va donar el tret de sortida oficial a la que serà l’onzena edició, que se celebrarà del 21 al 23 de setembre al Palau núm. 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

En col·laboració amb totes les entitats membres de la Bizcommunity s’està dissenyant un programa més participatiu i amb un enfocament molt pràctic adreçat a tothom qui vulgui explorar noves oportunitats per reinventar-se, tirar endavant projectes de negoci o impulsar una empresa ja consolidada. S’hi abordaran qüestions relacionades amb l’aplicació de la innovació en projectes empresarials, formes de treballar, gestió de persones i models de negoci; tecnologia, màrqueting i comunicació; impacte social; finançament; accés a nous mercats i públics, i aplicació dels ODS, entre d’altres àmbits.

Enguany el BIZBARCELONA potenciarà especialment les activitats i els espais de participació i networking, per propiciar que persones emprenedores i empresàries trobin idees inspiradores i experiències d’utilitat, així com socis, col·laboradors, proveïdors o possibles clients.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...