CiberObservatori Professional de Catalunya

L’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) ha posat en marxa el CiberObservatori Professional de Catalunya, iniciativa amb la que el col·lectiu vol contribuir al coneixement tècnic, organitzatiu i empresarial entorn dels sistemes tecnològics dels que disposen les organitzacions i la seva protecció contra ciberamenaces.

Al web s’aniran publicant periòdicament enquestes que serviran per copsar el grau de sensibilització general envers aquesta matèria. De fet, ja n’hi ha actives dues, una sobre teletreball (adreçada a totes aquelles persones que estiguin duent a terme treball a distància) i una altra sobre ciberseguretat professional (adreçada a responsables TIC d’organitzacions privades i públiques). L’anàlisi conjunta i anònima dels resultats permetrà a Telecos.cat proposar estratègies de país que assegurin la presència de la ciberseguretat en les decisions socials.

Web del ciberobservatori

Més entrades de Mercat de treball

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...