2n E-Health Investment Forum Barcelona

La 2a edició, que se celebrarà aquesta tardor, posarà el focus en la Intel·ligència Artificial en el sector Salut. Start-ups centrades en: programes i algoritmes per al diagnòstic, medicina personalitzada, tractaments i protocols, processos de desenvolupament de fàrmacs i monitorització de pacients. Cerquem projectes amb el potencial de transformar la forma en què es brinda l'atenció mèdica, empoderant els professionals de la salut, millorant l'experiència del pacient i el resultat de l'atenció mèdica.

Les start-ups se seleccionaran en dues categories: pre-seed / seed (fins a 1M€) i growth (més d'1M€). Hi seran presents inversors de l'ecosistema espanyol i català, així com inversors internacionals que inverteixen activament en salut digital.

Per a aquesta nova edició, comptarem amb la col·laboració de EIT Health, connectant així amb l'ecosistema emprenedor europeu.

El fòrum se celebrarà el 28 de setembre de 2021 a les 16 h, a les instal·lacions d'ESADE a Barcelona i es retransmetrà online. L'esdeveniment es durà a terme en anglès. Les empreses seleccionades podran exposar el seu projecte tant presencialment com online

Més informació

Més entrades d'Emprenedoria

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...