3a Edició del Nautic Tech International Fòrum

La 3a Edició del Nautic Tech International Fòrum #NauticTech2021 se celebrarà dijous que ve 14 d’Octubre de 2021 durant la celebració del Saló Nàutic de Barcelona 2021, com a activitat oficial on podràs trobar les millors startups mundials de la indústria nàutica.

Seed&Click i Salón Náutico de Barcelona, com a coorganitzadors, estan orgullosos de presentar la 3a. Edició del fòrum internacional d’inversions de la indústria nàutica #NauticTech2021. Aquesta és una anomenada a nivell global a les startups i emprenedors per a participar en el Nautic Tech International Investment Fòrum, que busca potenciar des de Barcelona la indústria nàutica a nivell mundial, reunint les millors startups mundials relacionades amb la indústria nàutica.

Descobreix més amb el vídeo de l’última edició de 2019! Els 5 finalistes van ser: GPA SEABOTS, Research and Naval Development (IDN), La Bella Verda, Shoreview and Triton Submarines. 2 premis: Millor Startup NauticTech i Millors Xarxes Socials NauticTech.

Inscripcions fins el 27/09/2021

Consulta els Termes i Condicions per a participants

Més informació

Més entrades de Concursos

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...