Passa al contingut principal

Oferta pública 02/08/2021

1 plaça d'Enginyer industrial / Ajuntament de Cassà de la Selva

Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Castellar del Vallès

1 plaça de Tècnic superior de medi ambient / Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

1 plaça de Responsable de TIC / Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB)

1 plaça de Software Engineer a Heidelberg / Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) - European Molecular Biology Laboratory (EMBL)

1 plaça de Gerent sènior de solucions i dades clíniques / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR)

1 plaça de Tècnic superior 2 a la Unitat de Geodèsia / Generalitat de Catalunya - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

1 plaça de Quality Officer / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Responsable de l'Àrea de Ressonància Magnètica 3 Teslas / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

1 plaça de Tècnic superior de Suport a la Recerca amb destinació al Departament d'Enginyeria de la Informació i les Comunicacions / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça de Tècnic superior de suport a un projecte de recerca a temps parcial, grup I. Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes de treball a LEITAT

En Leitat nos esforzamos por conseguir un ambiente de trabajo confortable, innovador, de creatividad y motivación. Para nosotros la mejora continua es esencial para trabajar el camino hacia la excelencia. Es por ello que nuestros valores están presentes en cada uno de los miembros de Leitat. INVESTIGADOR/A MATERIALES POLIMÉRICOS Y COMPUESTOS INVESTIGADOR/A DE ROBÓTICA ADMINISTRATIVO/A PROJECT MANAGER HUB (SALUD) PROJECT MANAGER CIMTI ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES TÉCNICO/A LABORATORIO MEMBRANAS INVESTIGADOR/A SENIOR-IS EN DISEÑO E INGENIERIA DE PRODUCTO PARA FABRICACIÓN ADITIVA INVESTIGADOR/A EN FOTÓNICA ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES JR. PROJECT MANAGER (GESTIÓN ECONÓMICA) SENIOR RESEARCHER– PHOTOVOLTAIC SYSTEMS GESTOR/A LABORATORIO JUNIOR RESEARCHER IN AIR TREATMENT TECHNOLOGIES JUNIOR RESEARCHER IN SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGIES TÉCNICO/A MICROBIOLOGÍA MOLECULAR MARKETING SPECIALIST COMMUNICATION SPECIALIST BUSINESS DEVELOPER JUNIOR BUSINESS DEVELOPER NUEVOS MERCADOS IN

85 Cursos gratuïts de ciencia i tecnologia a la Universitat de Harvard

La Universitat de Harvard és una de les universitats més prestigioses del món, i els seus cursos d'educació superior són molt valorats. No obstant això, no és necessari pagar per obtenir una educació de qualitat de Harvard. La universitat ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia, inclosos molts en ciència i tecnologia. Avantatges dels cursos gratuïts de Harvard Hi ha molts avantatges a assistir a cursos gratuïts de Harvard. En primer lloc, són una manera excel·lent d'aprendre sobre temes actuals i importants en ciència i tecnologia. En segon lloc, poden ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i coneixements en aquestes àrees. En tercer lloc, poden ser una bona manera d'aconseguir una avantatge competitiva en el mercat laboral. Cursos disponibles La Universitat de Harvard ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia en ciència i tecnologia. Alguns dels cursos més populars inclouen: CS50's Introduction to Computer Science (Introducció a la ciènci

Oferta pública 04/12/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Part-time Senior Resercher on uncertainty characterization of data-driven models Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Post-Doctoral opportunity within the EU-funded project eco2adapt Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de R+D+I Project Manager Cicle de l'Aigua del Ter, SA (CATSA) 1 plaça de Director Tècnic Consell Comarcal del Tarragonès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic en informàtica Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Titulat universitari de suport PRL - Obres Modernització de Regadius (Lleida i Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Tècnic - SIG/CAD (Madrid, Barcelona i Sevilla) Generalitat de Catalunya -