Passa al contingut principal

Taller de mindfulness per millorar la concentració, l'atenció i l'ansietat

El Servei d'Esports de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) organitza al Campus Diagonal-Besòs el taller 'Mindfulness per millorar la concentració, l'atenció i l'ansietat', a càrrec de Patricia Duarte, psicòloga, formada en Teràpia Gestalt, PNL i Coaching Generatiu.

L'activitat es farà a la Casa To, els dimecres de 12 h a 14 h, des del 27 de setembre al 25 d'octubre, i és gratuït per a la comunitat UPC i amb un cost de 40€ per a la resta.

Per participar-hi cal fer inscripció prèvia,oberta fins al 25 de setembre, (obriu en una finestra nova)des del web del Servei d'Esports.

Docent: Patricia Duarte. Psicòloga, formada en Teràpia Gestalt, PNL i Coaching Generatiu.

Per a més informació del curs clica aquí.

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina