Passa al contingut principal

Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo – Administrador/a de Sistemes per el CTTC

Proporcionar suport als diferents investigadors de PONS, amb la contínua gestió i millora d’ADRENALINE a les seves diferents plataformes: xarxa òptica de transport amb jerarquia de control SDN, xarxa de transport de paquets amb jerarquia de control SDN, centres de dades (DC) dins dels segments Core i Edge, controlador SDN de transport, i plataforma de serveis NFV.

Per a més informació sobre la Unitat de PONS visiteu https://www.cttc.cat/packet-optical-networks-and-services-pons/.

Ofereixen una plaça temporal a temps complet per cobrir diferents tasques, donant suport als investigadors de PONS. Concretament, donarà suport en:

  • Gestió d’avaries i manteniment de servidors enracables i de sobretaula, amb sistemes Windows i Linux, així como d’equipament d’electrònica de xarxa.
  • Adquisició de material fungible necessari per a la resolució d’avaries i actualització del maquinari dels diferents equips (p.ex., ampliació de memòria, discos, fonts d’alimentació).
  • Instal·lació en rack i etiquetatge d’equips nous, incloent-hi la connectorització de cables de xarxa.
  • Instal·lació des de zero, així com actualitzacions periòdiques del sistema operatiu i del programari dels diferents equips.
  • Assignació d’adreces IP libres, i programació de ports d’equips d’electrònica de xarxa (p.ex., commutadors de paquets Cisco).
  • Instal·lació i gestió d’eines de monitorització de servidors (p.ex., Prometheus).
  • Manteniment i actualització dels diferents registres dels equips (p.ex., inventari amb fitxes tècniques d’equips, tiquets d’avaria/manteniment, llistat d’adreces IP, diagrames de desplegament de racks).
  • Creació de repositori d’imatges i de còpies de seguretat.

Closes: 18/10/2023

Més informació

Més entrades de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon