Passa al contingut principal

Catalunya Impacta 2023!

El Cercle Tecnològic, a través del Baròmetre, impulsa els Catalunya Impacta, un programa de reconeixement a les millors iniciatives que valoren el caràcter transformador de la tecnologia sobre tots els àmbits del teixit econòmic i social de Catalunya.

Fins al dia 8 d’octubre, aquelles companyies que vulguin visibilitzar els seus projectes de transformació digital podran presentar la seva candidatura en una de les tres categories que estableix el programa:

  • Sector primari: Projectes transformadors del sector agrícola, ramader, pesquer i de les indústries extractives, que permetin un ús i gestió més eficient dels recursos naturals, implementin sistemes de monitoratge i control de producció, assegurin la traçabilitat i la transparència.
  • Sector industrial: Projectes que promoguin canvis profunds en els sistemes industrials i del teixit manufacturer, apropant la realitat d’una Indústria 4.0: des de sistemes d’automatització de la producció, manteniment predictiu d’actius industrials, connectivitat i monitoratge del procés productiu.
  • Sector serveis: Projectes que representin un salt qualitatiu dels models de negoci de les empreses de serveis gràcies a l’aplicació de tecnologies, des de l’optimització de la cadena logística i transport de mercaderies, millora de l’experiència i satisfacció dels usuaris en el comerç al detall, transformacions en l’àmbit de la promoció turística, serveis d’oci i d’entreteniment.

Inscripció

Més entrades de Premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Fòrum Universitat Empresa EPSEM

Cada any la UPC Manresa organitza al mes de maig una fira amb estands d'empreses, col·legis professionals, associacions universitaries i serveis dirigits a l'estudiantat que vol començar a treballar. En paral·lel es fan tallers i xerrades els dies anteriors o el mateix dia de la fira per ajudar a l'estudiantat a preparar la fira i a conèixer millor les empreses o els serveis de la universitat. Les empreses i col·legis professionals que hi vulguin participar s'han d'inscriure prèviament. Aquest esdeveniment té com objectiu facilitar el primer contacte entre les empreses i l'estudiantat. Podeu trobar UPC Alumni al seu estand  consultar els vostres dubtes Més informació Més posts d' UPC Alumni

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques