Passa al contingut principal

“Més enllà d’un vincle” - 10a Jornada UPC Alumni

Jornada anual UPC Alumni, conferències, i altres activitats divulgatives i/o de networking. #MésQueUnVincle és el concepte creatiu de la Jornada, que està dissenyada per inspirar-te a connectar amb altres professionals i ampliar els teus horitzons de coneixement.

Programa

16:30 - 18:00 Visita lúdica al Museu de la Ciència CosmoCaixa (opcional).

18:00 Benvinguda institucional

18:15 -19:30 UPC Alumni Talks

19:35 - 19:55 Més enllà d’una experiència

20:00 Còctel i networking

Conductor de l’acte: Lluís Soldevila. CEO d'Acktitude i alumni de la FIB.

Ponents

  • Helena Arias Casals. Membre de l’expedició Hypatia i estudiant del doble grau en Enginyeria Mecànica i Electrònica a l’Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT).
  • David Riudor Emprenedor i mag. CEO i cofundador de Goin. Va estudiar Enginyeria de Telecomunicació a l'Escola Tècnica  Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB).
  • Ruth Gow. Consultora de ciutats saludables i planificadora urbanística. Alumni de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV).
  • Belinda Dura. Arquitecta naval al departament de disseny conceptual de l’empresa noruega, VARD. Alumni de la Facultat de Nàutica de Barcelona (FNB).
  • Diego Bartolome. Fundador de sintetic.ai. Ajuden a altres empreses amb la implementació de la intel·ligència artificial en les seves funcions diàries. És doctor en el programa de Teoria i Senyal de la Comunicació i enginyer de telecomunicacions. 
  • Elisenda Bonet-Carne. Responsable científica del Centre d'Investigació en Medicina Fetal BCNatal a l’Hospital Clínic i Sant Joan de Déu. Enginyera de Telecomunicacions per l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB).
  • Vicenç Aguilera. Director històric de la indústria de l’automòbil a Espanya. Enginyer industrial, alumni de l’ETSEIB. Ha ocupat càrrecs com president de SEAT Sport, president del clúster d'automoció de Catalunya o president del Circuit de Catalunya, entre d'altres.
  • Mireia de Gràcia. Actualment, ocupa el rol de Media Asset Manager a Dorna Sports. Alhora, està desenvolupant dos projectes que combinen música i IA. Enginyera de telecomunicacions per l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB).
  • Alfons Carnicero. Cofundador i CEO d’Able Human Motion. Enginyer industrial per l'ETSEIB.

Inscriu-te a la Jornada

Les teves dades de contacte serviran per mantenir un registre dels inscrits i mantenir-te informat. Uneix-te a l'experiència! 

PatrocinadorsComentaris

Entrades populars d'aquest blog

85 Cursos gratuïts de ciencia i tecnologia a la Universitat de Harvard

La Universitat de Harvard és una de les universitats més prestigioses del món, i els seus cursos d'educació superior són molt valorats. No obstant això, no és necessari pagar per obtenir una educació de qualitat de Harvard. La universitat ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia, inclosos molts en ciència i tecnologia. Avantatges dels cursos gratuïts de Harvard Hi ha molts avantatges a assistir a cursos gratuïts de Harvard. En primer lloc, són una manera excel·lent d'aprendre sobre temes actuals i importants en ciència i tecnologia. En segon lloc, poden ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i coneixements en aquestes àrees. En tercer lloc, poden ser una bona manera d'aconseguir una avantatge competitiva en el mercat laboral. Cursos disponibles La Universitat de Harvard ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia en ciència i tecnologia. Alguns dels cursos més populars inclouen: CS50's Introduction to Computer Science (Introducció a la ciènci

Oferta pública 04/12/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Part-time Senior Resercher on uncertainty characterization of data-driven models Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Post-Doctoral opportunity within the EU-funded project eco2adapt Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de R+D+I Project Manager Cicle de l'Aigua del Ter, SA (CATSA) 1 plaça de Director Tècnic Consell Comarcal del Tarragonès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic en informàtica Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Titulat universitari de suport PRL - Obres Modernització de Regadius (Lleida i Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Tècnic - SIG/CAD (Madrid, Barcelona i Sevilla) Generalitat de Catalunya -

Informe de tendencias salariales 2024 - Randstad

El salario es una de las 5 palancas utilizadas por las empresas para fidelizar el talento, según el informe de Tendencias de RRHH, para las que el déficit de talento y su fidelización son los principales desafíos de los departamentos de RRHH. Este desafío se ve además intensificado por los cambios producidos en la economía española y el mercado laboral durante el último año al enfrentarse a una situación compleja afectada por efectos de diversa naturaleza que han contribuido a frenar el ritmo de recuperación laboral y plantean un futuro inmediato de grandes incertidumbres. En este contexto, las tendencias salariales se están viendo afectadas por un mayor dinamismo, como queda recogido en el actual Informe de Tendencias Salariales para 2024. Tablas salariales  sector de Retail sector de Logística y Transporte sector de Banca & Seguros & Consultoría. sector de Tax & Legal sector de Digital & Ecommerce sector de Educación sector de Salud sector de Life Sciences sector de I