Passa al contingut principal

“Més enllà d’un vincle” - 10a Jornada UPC Alumni

Jornada anual UPC Alumni, conferències, i altres activitats divulgatives i/o de networking. #MésQueUnVincle és el concepte creatiu de la Jornada, que està dissenyada per inspirar-te a connectar amb altres professionals i ampliar els teus horitzons de coneixement.

Programa

16:30 - 18:00 Visita lúdica al Museu de la Ciència CosmoCaixa (opcional).

18:00 Benvinguda institucional

18:15 -19:30 UPC Alumni Talks

19:35 - 19:55 Més enllà d’una experiència

20:00 Còctel i networking

Conductor de l’acte: Lluís Soldevila. CEO d'Acktitude i alumni de la FIB.

Ponents

  • Helena Arias Casals. Membre de l’expedició Hypatia i estudiant del doble grau en Enginyeria Mecànica i Electrònica a l’Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT).
  • David Riudor Emprenedor i mag. CEO i cofundador de Goin. Va estudiar Enginyeria de Telecomunicació a l'Escola Tècnica  Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB).
  • Ruth Gow. Consultora de ciutats saludables i planificadora urbanística. Alumni de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV).
  • Belinda Dura. Arquitecta naval al departament de disseny conceptual de l’empresa noruega, VARD. Alumni de la Facultat de Nàutica de Barcelona (FNB).
  • Diego Bartolome. Fundador de sintetic.ai. Ajuden a altres empreses amb la implementació de la intel·ligència artificial en les seves funcions diàries. És doctor en el programa de Teoria i Senyal de la Comunicació i enginyer de telecomunicacions. 
  • Elisenda Bonet-Carne. Responsable científica del Centre d'Investigació en Medicina Fetal BCNatal a l’Hospital Clínic i Sant Joan de Déu. Enginyera de Telecomunicacions per l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB).
  • Vicenç Aguilera. Director històric de la indústria de l’automòbil a Espanya. Enginyer industrial, alumni de l’ETSEIB. Ha ocupat càrrecs com president de SEAT Sport, president del clúster d'automoció de Catalunya o president del Circuit de Catalunya, entre d'altres.
  • Mireia de Gràcia. Actualment, ocupa el rol de Media Asset Manager a Dorna Sports. Alhora, està desenvolupant dos projectes que combinen música i IA. Enginyera de telecomunicacions per l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB).
  • Alfons Carnicero. Cofundador i CEO d’Able Human Motion. Enginyer industrial per l'ETSEIB.

Inscriu-te a la Jornada

Les teves dades de contacte serviran per mantenir un registre dels inscrits i mantenir-te informat. Uneix-te a l'experiència! 

PatrocinadorsComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon