Open Class "Desenvolupament Virtual del Vehicle. Carrosseria i Acabats Interns" a UPC School

El dijous 13-05-2021, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del màster en CARMAT. Carrosseria i Materials d'Automoció (Presencial).

Aquesta sessió analitzarà els aspectes clau en el desenvolupament virtual del vehicle, des del disseny fins a l'experimentació en diferents àmbits com pot ser el de la seguretat.

La sessió no només presentarà allò que s'està fent actualment al sector automobilístic, sinó també les línies de futur i els reptes propers que aquestes tècniques han d'afrontar.

El ponent

Víctor Zárate. Responsable de la simulació del xoc frontal d'ocupants al departament de Càlcul Tècnic del Centre Tècnic SEAT.

Doctor Enginyer per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha treballat en el desenvolupament dels sistemes de retenció (airbags, cinturons, elements deformables, etc.) en projectes de SEAT i del consorci Volkswagen, tant per al mercat nord-americà com europeu. També compta amb experiència en el desenvolupament d'acabats interns (rigidesa, vibracions i impacte dinàmic).

La sessió es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...