La intel·ligència artificial en la nostra vida quotidiana. Los sesgos de la web

L’Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial (OEIAC) inicia un nou cicle de seminaris de transferència de coneixement amb persones convidades d’arreu que treballen i promouen el desenvolupament d’una IA que sigui compatible amb les normes socials i culturals, i que estigui centrada en les persones.

Aquest cicle està dirigit a tothom que tingui interès sobre els riscos i oportunitats que representa la implantació cada vegada més generalitzada de la IA.

El Cicle de Seminaris OEIAC començarà el dilluns 10 de maig i s’allargarà fins al mes de novembre. Durant el cicle es comptarà amb persones expertes que tractaran diferents consideracions ètiques, socials i legals de la IA i des d’àmbits diversos, com els biaixos en les dades, l’ètica en el disseny de sistemes d’IA, la protecció de dades i la privacitat o la modelització participativa, entre d’altres.

Tots els seminaris seran gratuïts i retransmesos en directe a través del canal YouTube de la Universitat de Girona.

1r seminari: Los sesgos de la web, a càrrec de Ricardo Baeza-Yates (Web Science & Social Computing Group DTIC, Universitat Pompeu Fabra): 10 de maig a les 17h

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Entrada destacada

Accedeix a la nova Borsa de Treball de la UPC

Si ets membre d'UPC Alumni o estàs a punt de finalitzar els teus estudis a la nostra universitat, accedeix al portal d'ocupació de l...