Passa al contingut principal

Oferta pública 08/05/2021

1 plaça de Tècnic mitjà adscrit a l'Àrea de Serveis al Territori /  Ajuntament de Sentmenat

1 plaça d'Atmospheric chemistry model developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Postdoc Researcher - Modeling mineral dust interactions and feedbacks within the Earth System (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Postdoc Researcher - Modeling aerosol-cloud interactions (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

Borsa de treball de places de Tècnic superior en enginyeria / Consell Comarcal del Maresme

1 plaça de Tècnic del servei d'Eines Digitals (Enginyer de Projectes Digitals) / Diputació de Barcelona - Xarxa Audiovisual Local, SL (XAL)

1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Coneixement

1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Barcelona - Guineueta / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Cambrils / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Sant Vicenç dels Horts / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Sant Adrià de Besòs / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic superior a l'Oficina de Treball de Gavà / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Graduate at Translational Computing in Cardiology Research Group / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

1 plaça d'Enginyer / Ajuntament de Cassà de la Selva

1 plaça d'Arquitecte tècnic / Ajuntament de Cassà de la Selva

1 plaça d'Intendent de la Policia Local / Ajuntament de Terrassa

1 plaça de Low Level RF scientist/engineer / Barcelona Institute of Science and Technology (BIST)

1 plaça de Data Manager - Data Services and Infrastructure Support / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Data engineer / Centre de Regulació Genòmica (CRG)

1 plaça de Researcher position in Communication Technologies Division - SMARTECH Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Specialist in Clinical Data Management and Analysis / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR)

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Tècnic de seguretat corporativa / Generalitat de Catalunya - Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL)

1 plaça de Postdoctoral Researcher - Advanced Electronic Materials and Devices Group / Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2)

1 plaça de Mechanical Engineer (R1/R2) for Fusion and Particle Accelerators technologies / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Oferta pública 13/10/2021

Borsa de treball de places de Tècnic d'innovació / Ajuntament de Manlleu 1 plaça de Tècnic de gestió a la Direcció General de Protecció Civil / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Predoctoral Researcher at the Nanoprobes and Nanoswitches Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral position at the group of Pluripotency for organ regeneration / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) Més entrades d' Oferta pública

Oferta pública 18/10/2021

1 plaça de Tècnic mitjà en mobilitat / Ajuntament de Mont-roig del Camp 1 plaça de Tècnic de llicències d'activitats / Ajuntament de Sant Boi de Llobregat Borsa de treball de places de Tècnic de noves tecnologies i informàtica / Ajuntament de Sant Pere de Ribes 1 plaça d' Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès 1 plaça de Researcher for H2020 - Green Deal and Local Governance for Adaptation Projects / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de T ècnic a càrrec del projecte Desenvolupament de vins escumosos de cítrics de baixa graduació alcohòlica procedents d'excedents de cítrics de les terres de l'Ebre / Fundació Universitat Rovira i Virgili 1 plaça de Project Manager in Research / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Laboratory Technician / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Project Manager / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça d' Investigador ordin