Fòrum TurisTIC 2021

L’horitzó del sector del turisme segueix marcat per la pandèmia, i experts i professionals comencen a visualitzar els nous reptes i les noves realitats que marcaran les tendències del 2021.   

La gestió de les destinacions mitjançant la Intel·ligència Artificial, o com fer servir la Intel·ligència Artificial per a ajudar a gestionar la mobilitat, la gestió de fluxos, la sostenibilitat i el màrqueting turístic serà una de les claus del programa de la 9a edició del congrés.

Es parlarà dels “Nòmades digitals”, un nou nínxol de mercat per al màrqueting turístic, i com convertir-se en una destinació que atregui aquests perfils professionals. La pandèmia ha accelerat la implementació del teletreball i la descentralització de grans i petites empreses, així que quan es pugui tornar a viatjar lliurement seran molts més els que es decideixin a convertir-se en nòmades digitals.

El turisme del 2021 també vindrà marcat pels Fons de Recuperació Next Generation EU que arribaran en forma d’ajudes per a la transformació digital i ecològica del sector.   

Quan: 22 de juny

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...