L'activitat 'Enginy i innovació contra el malbaratament alimentari' realça la importància de les persones que es dediquen a la producció agrícola des del camp fins que arriba al consumidor per promoure un consum responsable.
Durant la jornada, els assistents podran escoltar un seguit de conferències relacionades amb la problemàtica del malbaratament alimentari amb l'objectiu de sensibilitzar a la societat i formar-la en aquest camp. Hi participaran representants del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Mercabarna, investigadors del CREDA i la Fundació Espigoladors.
També, els participants gaudiran d'una activitat pràctica a l'Agròpolis per espigolar les verdures conreades a l'Escola d'Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona. Posteriorment, s'organitzarà un dinar popular aprofitant els aliments dels camps de l'EEABB a càrrec de les cuineres gastronòmiques de Legume Chef.
En darrer terme, els assistents gaudiran d'una hackathon pagesa amb la finalitat de sensibilitzar els joves i generar una pluja d’idees per recuperar el valor dels aliments a la societat, que permeti prevenir i reduir les pèrdues del sector agroalimentari.
Quan: 30/06/2021 de 09:00 a 18:30
Més entrades d'Esdeveniments
Comentaris