Intel·ligència Artificial (6/6): Sector agroalimentari

El sector agroalimentari està immers en una forta transformació digital amb l’objectiu de millorar en diversos aspectes com la seguretat alimentària, la eficiència, la competitivitat, o la sostenibilitat.

La intel·ligència artificial, de la mà d’altres tecnologies facilitadores, habilita una millor presa de decisions gràcies a les oportunitats que l’anàlisi massiu de dades heterogènies ens ofereix.

La gestió prescriptiva pot arribar a impactar a tots els nivells i processos, incloent els productius, i ens aporta noves capacitats, sistemes i formes de monetització.

En aquesta sessió introduirem i analitzarem alguns d’aquests casos i oportunitats, on la intel·ligència artificial n’és protagonista

10.00 h Benvinguda i introducció. Daniel Santanach. Coordinador CATALONIA.AI, Direcció General d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya

10.05 h IA: Oportunitats en el sector agroalimentari. Edgar Rubión Soler. Researcher of Applied Artificial Intelligence Unit, Digital Technologies Eurecat

10.40 h Torn de preguntes 

10.55 h Acomiadament i agraïments. Ricard Vallespí. Digitalització, Cambra de Comerç de Barcelona

Quan: 15 de desembre de 2021

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Entrada destacada

Accedeix a la nova Borsa de Treball de la UPC

Si ets membre d'UPC Alumni o estàs a punt de finalitzar els teus estudis a la nostra universitat, accedeix al portal d'ocupació de l...