Seminari en línia: Vueling: Innovació i tecnologia davant la nova realitat

La nova realitat vinculada a la COVID-19, ha produït un canvi en el sector aeri i ha obligat a assegurar certs procediments a través de la tecnologia.

En un context de pandèmia global, els diferents departaments que conformen l'àrea d'Innovació de Vueling (IT, Data i el laboratori d'Innovació) han reorientat el seu focus per treballar sobre dos pilars principals.

El primer, la generació d'un entorn de viatge segur en termes sanitaris, mitjançant la investigació de noves solucions (com les biomètriques o contactless), amb l'objectiu de fer que el client sigui més autònom en els seus tràmits i se senti segur i tranquil durant el seu viatge.

El segon, tractar d'obtenir informació sobre com es comportarà el nostre entorn i la indústria mitjançant l'ús de dades, i sempre amb l'objectiu d'adaptar la companyia a aquests possibles canvis o noves tendències que puguin produir-se en el curt i mitjà termini.

Aquest seminari en línia s'engloba en el pla de dinamització de la iniciativa Clúster TIC Turisme.

Quan: divendres, 18 de setembre del 2020 De 12.00 h a 13.00 h

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...