Jornades virtuals. Descarbonització de la indústria.

El Cicle de jornades 'Descarbonitzacióde la indústria. Impuls de les energies renovables i l’eficiència energètica al sector industrial de Catalunya. Horitzó 2030', organitzat pel Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC), el Clúster de bioenrgia, Solartys, la Cambra de Comerç, el Consell General de Cambres i amb el suport de l'ICAEN pretén acostar les possibilitats de transformació del país en una Catalunya sostenible i verda. 

Aquestes jornades es desenvolupen al llarg de quatre sessions: 

1. Jornada inaugural (10/09/2020).

2. Eficiència energètica en el sector industrial (15/09/2020).

3. Bioenergia (16/09/2020).

4. Energia solar i fotovoltaica (22/09/2020).  

Programa de la inauguració (10/09/2020):

10:00 h | Introducció i benvinguda per part del Consell de Cambres de Catalunya.

10:15 h | Pla d’impuls per a la reactivació del sectors de les energies renovables i l’eficiència energètica i a implementar estratègies de reducció dels costos energètics als sectors productius. Nou marc de tarifes elèctriques - Manel Torrent, Director de l’Institut Català de l’Energia.

10:35 h |  Visió situació actual i futura del model energètic: Esther Izquierdo, Presidenta del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, Raimon Mariné, President del Clúster de la Bioenergia de Catalunya, Xavier Pastor,  President de Cluster Solartys.

11:05 h | Marc general. Descarbonització de la indústria: La implementació d'energies renovables. Mix d’eficiència i renovables.

11:20 h | Programes d’ajudes pel sector industrial - Lluís Morer, Cap del Departament d'Eficiència Energètica de l’Institut Català de l’Energia.

    • Cupons als serveis energètics 2020.
    • Ajudes projectes Eficiència Energètica a la Indústria.
    • Programa FEDER.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...