Passa al contingut principal

Open Class "Disseny Estructural Sostenible" a UPC School

El dijous 22-07-2021, a les 17:30, tindrà lloc una Open Class del màster en Enginyeria Estructural a l'Arquitectura (Semipresencial) i del màster en Enginyeria Estructural a l'Arquitectura (En línia).

Aquesta sessió destacarà els principals reptes als quals s'enfronta la indústria de la construcció a l’hora de donar compliment a les directrius de sostenibilitat imposades per la comunitat internacional, i com des de l’estudi SOM estan intentant convertir aquests reptes en noves oportunitats de disseny. Això inclou explorar l'ús de materials alternatius per substituir, totalment o parcialment, les solucions que només impliquen acer i formigó.

La conferència il·lustrarà la implementació amb èxit d'una d'aquestes solucions en un projecte real, a l’Oficina de les Nacions Unides a Ginebra, on s’utilitza la construcció de fusta i formigó compost. En definitiva, la xerrada explorarà la presa de decisions de disseny influïdes, ja des d’un inici, per opcions basades en sostenibilitat, incloses les altures de construcció, les xarxes i els materials. La conferència conclourà amb els esforços de recerca actuals destinats a optimitzar l’ús de materials en sistemes de sòl.

Aquesta conferència es realitzarà en anglès.

El ponent

Karl Micallef. Enginyer estructural a l’oficina de Skidmore, Owings and Merrill (SOM) a Londres, on té ha treballat durant els darrers 6 anys en projectes de diverses escales i amb un interès particular en produir, juntament amb altres dissenyadors, solucions de disseny sostenible. En els darrers anys ha treballat en projectes tan singulars com les Oficines de les Nacions Unides a Ginebra, que comprèn un bloc d'oficines de 25.000 m² amb estructura composta de RC i fusta totalment exposada, en la torre residencial de 245 m d'altura a Karlatornet (Göteborg, Suècia), amb nucli RC i sistema de separador, i en la gran urbanització de 210.000 m² a Nine Elms Square (Londres), que comprèn 12 edificis, incloses 3 torres de 35, 45 i 55 pisos.

Llicenciat en Enginyeria i Arquitectura per la Universitat de Malta, màster en enginyeria de terratrèmols per l’Imperial College de Londres i Doctor en Enginyeria Estructural per l'Imperial College de Londres.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments i Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

85 Cursos gratuïts de ciencia i tecnologia a la Universitat de Harvard

La Universitat de Harvard és una de les universitats més prestigioses del món, i els seus cursos d'educació superior són molt valorats. No obstant això, no és necessari pagar per obtenir una educació de qualitat de Harvard. La universitat ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia, inclosos molts en ciència i tecnologia. Avantatges dels cursos gratuïts de Harvard Hi ha molts avantatges a assistir a cursos gratuïts de Harvard. En primer lloc, són una manera excel·lent d'aprendre sobre temes actuals i importants en ciència i tecnologia. En segon lloc, poden ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i coneixements en aquestes àrees. En tercer lloc, poden ser una bona manera d'aconseguir una avantatge competitiva en el mercat laboral. Cursos disponibles La Universitat de Harvard ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia en ciència i tecnologia. Alguns dels cursos més populars inclouen: CS50's Introduction to Computer Science (Introducció a la ciènci

Oferta pública 04/12/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Part-time Senior Resercher on uncertainty characterization of data-driven models Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Post-Doctoral opportunity within the EU-funded project eco2adapt Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de R+D+I Project Manager Cicle de l'Aigua del Ter, SA (CATSA) 1 plaça de Director Tècnic Consell Comarcal del Tarragonès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic en informàtica Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Titulat universitari de suport PRL - Obres Modernització de Regadius (Lleida i Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Tècnic - SIG/CAD (Madrid, Barcelona i Sevilla) Generalitat de Catalunya -

Informe de tendencias salariales 2024 - Randstad

El salario es una de las 5 palancas utilizadas por las empresas para fidelizar el talento, según el informe de Tendencias de RRHH, para las que el déficit de talento y su fidelización son los principales desafíos de los departamentos de RRHH. Este desafío se ve además intensificado por los cambios producidos en la economía española y el mercado laboral durante el último año al enfrentarse a una situación compleja afectada por efectos de diversa naturaleza que han contribuido a frenar el ritmo de recuperación laboral y plantean un futuro inmediato de grandes incertidumbres. En este contexto, las tendencias salariales se están viendo afectadas por un mayor dinamismo, como queda recogido en el actual Informe de Tendencias Salariales para 2024. Tablas salariales  sector de Retail sector de Logística y Transporte sector de Banca & Seguros & Consultoría. sector de Tax & Legal sector de Digital & Ecommerce sector de Educación sector de Salud sector de Life Sciences sector de I