Passa al contingut principal

Open Class "Disseny Estructural Sostenible" a UPC School

El dijous 22-07-2021, a les 17:30, tindrà lloc una Open Class del màster en Enginyeria Estructural a l'Arquitectura (Semipresencial) i del màster en Enginyeria Estructural a l'Arquitectura (En línia).

Aquesta sessió destacarà els principals reptes als quals s'enfronta la indústria de la construcció a l’hora de donar compliment a les directrius de sostenibilitat imposades per la comunitat internacional, i com des de l’estudi SOM estan intentant convertir aquests reptes en noves oportunitats de disseny. Això inclou explorar l'ús de materials alternatius per substituir, totalment o parcialment, les solucions que només impliquen acer i formigó.

La conferència il·lustrarà la implementació amb èxit d'una d'aquestes solucions en un projecte real, a l’Oficina de les Nacions Unides a Ginebra, on s’utilitza la construcció de fusta i formigó compost. En definitiva, la xerrada explorarà la presa de decisions de disseny influïdes, ja des d’un inici, per opcions basades en sostenibilitat, incloses les altures de construcció, les xarxes i els materials. La conferència conclourà amb els esforços de recerca actuals destinats a optimitzar l’ús de materials en sistemes de sòl.

Aquesta conferència es realitzarà en anglès.

El ponent

Karl Micallef. Enginyer estructural a l’oficina de Skidmore, Owings and Merrill (SOM) a Londres, on té ha treballat durant els darrers 6 anys en projectes de diverses escales i amb un interès particular en produir, juntament amb altres dissenyadors, solucions de disseny sostenible. En els darrers anys ha treballat en projectes tan singulars com les Oficines de les Nacions Unides a Ginebra, que comprèn un bloc d'oficines de 25.000 m² amb estructura composta de RC i fusta totalment exposada, en la torre residencial de 245 m d'altura a Karlatornet (Göteborg, Suècia), amb nucli RC i sistema de separador, i en la gran urbanització de 210.000 m² a Nine Elms Square (Londres), que comprèn 12 edificis, incloses 3 torres de 35, 45 i 55 pisos.

Llicenciat en Enginyeria i Arquitectura per la Universitat de Malta, màster en enginyeria de terratrèmols per l’Imperial College de Londres i Doctor en Enginyeria Estructural per l'Imperial College de Londres.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments i Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/10/2021

Borsa de treball de places de Tècnic d'innovació / Ajuntament de Manlleu 1 plaça de Tècnic de gestió a la Direcció General de Protecció Civil / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Predoctoral Researcher at the Nanoprobes and Nanoswitches Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral position at the group of Pluripotency for organ regeneration / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) Més entrades d' Oferta pública

Roca One Day Design Challenge 2021

El concurs internacional de disseny Roca One Day Design Challenge celebra la seva 9a edició el 23 d'octubre, i vol que persones interessades en el disseny creïn, en un sol dia, solucions innovadores per a l'espai de bany i de la cuina Inscripcions Els i les participants es podran inscriure a través del web www.onedaydesignchallenge.net fins a les 23:59 hores (UTC + 2) del dia 21 d'octubre de 2021. Participants Els participants seran persones amb domicili en territori d'Espanya, que la data de naixement sigui entre el 24 d'octubre de 1991 i el 23 d'octubre de 2003. Es pot participar individualment o per grups de fins a 2 membres, sempre que tots els integrants compleixen el requisit anterior. Online i presencial En aquesta edició el concurs serà online i tindrà lloc el dissabte 23 d'octubre de 2021. No obstant això, l'estudiantat que vulgui treballar presencialment a Roca Barcelona Gallery (Carrer Joan Güell, 211-213), tindrà un espai de treball habilitat

Oferta pública 14/10/2021

1 plaça de Tècnic mitjà en mobilitat / Ajuntament de Mont-roig del Camp 1 plaça d' Inspector de la Guàrdia Urbana / Ajuntament de Tarragona 1 plaça d' Intendent de la Guàrdia Urbana / Ajuntament de Tarragona 1 plaça de Cap d'energia i enginyeria / Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental 1 plaça de Postdoc at the Pluripotency for organ regeneration Research Group (ECaBox) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Junior Linux System Administrator / Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Machine Learning Engineer (Computer Vision + AI) / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRII) 1 plaça de PDI associat expert en realitat virtual i augmentada aplicats a l'automoció / Universitat de Vic (UVic) 1 plaça de Tècnic Staff per a l'Àrea de Personal Docent i Investigador / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) 1 plaça