Jornades d'Innovació Tecnològica en Enginyeria Industrial

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) ha organitzat en els últims anys Jornades de Docència i de Recerca de forma alternada. Aquest any es farà la 3a. Jornada de Recerca emmarcada dins els actes del 50è aniversari de la UPC(obriu en una finestra nova) amb el títol: Jornades d'Innovació Tecnològica en Enginyeria Industrial, que es celebraran de l'1 al 5 de març en format no presencial. 

L'objectiu de les Jornades és compartir i difondre línies de recerca del professorat, així com projectes en cooperació universitat-empresa. Aquestes comptaran amb la participació de professionals externs a la UPC que parlaran dels reptes actuals en diferents àmbits de l'Enginyeria Industrial com l'Enginyeria d'Organització, Automàtica i Robòtica, Enginyeria de l'Energia, Enginyeria Biomèdica i Enginyeria Mecànica. Les sessions finalitzaran amb una taula rodona en la que podran participar els assistents a l'esdeveniment.

1 de març Inauguració Jornades i Presentació de ponències d'Enginyeria d'Organització Inscripció

2 març Presentació de ponències d'Automàtica i Robòtica Inscripció

3 de març Presentació de ponències d'Enginyeria de l'Energia Inscripció

4 març. Presentació de ponències d'Enginyeria Biomèdica Inscripció

5 de març Presentació de ponències d'Enginyeria Mecànica i Cloenda Inscripció

Dossier d'activitats programades de les jornades d'Innovació Tecnològica en Enginyeria Industrial

Més entrades d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...