L'AEQCT convoca el Premi a l'Estudi Tèxtil o Químic-Tèxtil

L'Associació Espanyola de Químics i Colorants Tèxtils, AEQCT , ha convocat el 32è Premi a l'Millor Estudi Tèxtil o Químic-Tèxtil de Aplicació a la Indústria . El seu objectiu és reconèixer la feina i el coneixement de el sector tèxtil dels joves participants.

Es celebra des de fa més de trenta anys, i el anunci de l'guanyador i el lliurament de el premi es fan coincidir amb la celebració de l'Simposi anual (que organitza la AEQCT), que l'any vinent serà el 9 mar .

El darrer dia per al lliurament de treballs serà el 18 febrer 2021 .

Podrà prendre part en aquest concurs qualsevol persona no major de 35 anys , amb treballs originals i inèdits (no més d'un per persona), admetent-se també treballs de fi de grau o màster, en curs de la seva realització o que hagin estat ja presentats en convocatòries recents.

Hauran de versar sobre la indústria tèxtil o químic tèxtil, així com treballs de projecció en les indústries de fibra, filatura, teixidura, tintoreria, estampació, aprests i acabats, productores de fibres, matèries colorants i productes auxiliars; per exemple, treballs d'optimització de processos, estudis de control de qualitat, control i regulació de maquinària tèxtil, tecnologies netes, millora de l'impacte ecològic de l'activitat, etc. També podran presentar-se estudis bàsics de el sector tèxtil, valorant especialment la seva capacitat d'aplicació pràctica.

El premi està dotat amb 1.000 euros . El jurat, si ho estima convenient, podrà atorgar accèssits de 300 Euros.

Bases

Més entrades de Concursos

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...