Passa al contingut principal

Astrònom/a de suport a l’Observatori del Montsec

L’objecte d’aquesta convocatòria és el procés de selecció d’un candidat per ocupar un lloc de treball com a astrònom de suport de l’equip de l’Observatori del Montsec.

L’Observatori del Montsec (OdM) és una infraestructura científica i tecnològica gestionada per l’IEEC en virtut d’un acord amb la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya. L’OdM es troba al municipi de Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà), i comprèn tres equipaments de recerca astronòmica (incloent el Telescopi Joan Oró, gestionat per l’IEEC), dues estacions de mesures atmosfèriques i una estació de comunicacions amb satèl·lits.

El candidat/a s’unirà a un grup amb una extensa experiència en instrumentació astronòmica i desenvolupament de programari de control per a l’operació de telescopis robòtics.

El/la candidat/a seleccionat/da tindrà les funcions i responsabilitats següents:

  • Supervisar i monitoritzar les operacions robòtiques del Telescopi Joan Oró i els seus equips auxiliars.
  • Contribuir a la millora i desenvolupament del sistema de control robòtic del Telescopi Joan Oró.
  • Coordinar els programes científics del Telescopi Joan Oró i donar assistència als usuaris que els duen a terme.
  • Donar suport en les tasques de manteniment dels diferents sistemes i equipaments que participen en les operacions del Telescopi Joan Oró i els seus equips auxiliars (òptics, electrònics i informàtics).
  • Donar suport en les accions de comunicació, educació i divulgació d’astronomia que es duen a terme a l’Observatori del Montsec (visites guiades, xerrades i elaboració de materials de comunicació).

La recepció de candidatures finalitzarà el dia 10/01/2024

Més informació

Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. Troba l’oferta d’ocupació que s’ajusti més al teu perfil professional i expectatives. Inscriu-te per fer-nos arribar el teu CV. Ingeniero/a para Investigación en Industria 4.0 (Sector Plásticos). Barcelona. Modalitat de treball Presencial Business Developer - Biotecnología Alimentaria - Complementos Alimenticios. Barcelona. Departament Desarrollo de Negocio Modalitat de treball Híbrida Data Scientist & Machine Learning Engineer. Departament Data Science & Big Data Analytics Modalitat de treball Híbrida.  GESTOR/A PROYECTOS DE SALUD DIGITAL Barcelona. Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida Totes les ofertes Més posts de Recerca

Oferta pública 22/02/2024

  Ajuntament de Cambrils 1 plaça d'Enginyer superior   Ajuntament de Martorell 2 places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - Development of computational methods for high-speed reacting flows (RE1) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic en selecció en espècies agroforestals Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència 301 places de Cos superior d'administració, escala superior d'administració general (opció general) Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència 9 places de Cos superior d'administració, escala superior d'administració general (opció d

Oferta pública 21/02/2024

  Ajuntament d'Alforja 1 plaça de Secretari - interventor Ajuntament de l'Ampolla 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament de l'Ampolla 1 plaça d'Enginyer tècnic Ajuntament d'Esplugues de Llobregat 1 plaça d'Enginyer superior Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 2 places de Postdoctoral and research engineer positions on data assimilation for the atmospheric composition (R2) Consell Comarcal de l'Urgell Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica Municipal (SATM) Consell Comarcal del Berguedà 1 plaça de Secretari Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Civil Engineer Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 15 places d'Analista Java (Nacional) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 25 places d'Analista Programador Java (Nacional) Empresa de Transformación Agraria, SA