Passa al contingut principal

Open Class "El Disseny com a Eina per a la Circularitat" - UPC School

El dimecres 15-11-2023, a les 18:00, tindrà lloc una Open Class del postgrau en Economia Circular. Eines i Estratègies per a la Transició Empresarial Sostenible (Presencial).

En aquesta sessió farem un breu recorregut per alguns dels reptes ambientals a què ens enfrontem, i com el disseny pot plantejar solucions que ajudin a combatre'ls.

Veurem exemples de productes i serveis que són una referència en aquest camp. L'objectiu és demostrar com a través de la metodologia de disseny podem proposar solucions que apostin per models circulars i sostenibles.

El ponent

Àlex Jiménez Higueras, director de Nutcreatives.

Àlex Jiménez (Barcelona, 1982) és dissenyador per la Universitat Politècnica de Catalunya i enginyer tècnic en Disseny Industrial per l'Escola Superior de Disseny Elisava. CEO de Nutcreatives, empresa fundada el 2011 dedicada a millorar l'impacte ambiental i social de productes i serveis en sectors molt diversos. Té una àmplia experiència com a docent i conferenciant en qüestions de sostenibilitat i RSC vinculades al disseny de productes i envasos.

La sessió es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet.

També pots seguir l'Open Class amb el teu dispositiu mòbil, descarregant-te la versió corresponent de l'app Google Meet per Android o iOS.

Inscripcions

Més entrades de Formació


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

políticas y prácticas en diversidad e inclusión: un estudio especial sobre la diversidad funcional. Fundación Randstad

Un estudio, elaborado por el Instituto de Innovación Social de Esade y la Fundación Randstad, que analiza algunas de las prácticas y estrategias globales más efectivas en materia de diversidad e inclusión, para así identificar los impulsores y los obstáculos en el entorno empresarial para lograr la integración laboral de personas con discapacidad. ¿Cómo pueden avanzar las organizaciones para pasar de la diversidad a la verdadera inclusión? ¿Qué podemos aprender de la gestión de la diversidad e inclusión de otros colectivos que pueda aplicarse en el ámbito de la diversidad funcional? Informe Més posts de Diversitat

Oferta pública 23/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic manteniment edificis Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic de mobilitat Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament de Tossa de Mar 2 places de Tècnic de suport (Àrea de medi ambient i activitats - Àrea d'obres i urbanisme) Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera Borsa de treball de places de Personal docent de matèries administratives (tresoreria i comptabilitat) - Programa SEFED Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) - Transports de Barcelona, SA 1 pl