Passa al contingut principal

Lul·liana 2023

Un any més, el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull.

Aquest any, tindrá lloc el dia 28 de novembre, a les 18:30 h, des de Barcelona al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. També es dona la possibilitat de connectar-se de forma online des de diferents comarques de Catalunya a través de streaming, amb la voluntat de reforçar el COEINF a tot el territori.

Volem fer possible que participis allà on siguis! Inscríu-te i et direm com!

TALENT TIC, és una proposta adreçada a professionals del món TIC de diferents edats i perfils professionals, així com a estudiants, que té per objectiu donar a conèixer els diferents rols professionals dels enginyers i enginyeres en informàtica, el seu entorn i les possibilitats de desenvolupament professional per a cada un.

Programa:


18:30 h - S'obrirá la sessió per entrar a la sala virtual.

18:35 h - Benvinguda i Introducció – Degà, Vicedegana Secretària y Talent TIC.

18:40 h - Salutació als nous colegiats – Degana, Karina Gibert.

18:45 h - 5a Edició de TALENT TIC: Talent Jove i el futur combinat.

  • Visió Futura TICs: Fabrizio Magnani, Senior Executive Partner, Gartner.
  • Món Académic: Nuria Castell – Professora titular de universitat, membre de la Junta de la Societat Catalana de Tecnologia i; ex-Degana de la Facultat d'Informàtica de Barcelona.
  • Món IT a empresa: Sira Martínez – Global Technology (CIO) & Digital Transformation Direction a ESTEVE.
  • Món infraestructures TIC – Eduard Martin Lineros – Chief Innovation Officer de Mobile World Capital i ex-Degà del COEINF.

19:15 h - Taula Rodona 5é any de donesCOEINF: 5 anys de la comissió de gènere del COEINF. 

  • Visió administració pública: Assumpta Rocosa, Consultora del Govern de la Dada en CTTI – Centre de Telecomunicacions i Tecnologíes de la Informació.
  • Visió académica: Núria Castell, ex-degana de la Facultat d'Informàtica de Barcelona.
  • Visió investigadora: Aïda Valls, Investigadora i professora titular a Universitat Rovira i Virgili.
  • Visió emprenedora : Conxi Pérez, Co-Founder RolldBox Games,  i de In Movement!
  • Visió infraestructures: Alícia Coca, IT Manager – Business Technologies at Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
  • Visió infraestructures TIC: Carme Pineda, Delegada de Rector per el Desenvolupament de Tecnologies Digitals per l’Alumnat, Universitat de Barcelona.

19:40 h - Reconeixement del COEINF a donesCOEINF amb motiu del seu 5é aniversari en agraïment al treball que incansablement desenvolupen des de fa 5 anys.

19:45 h - Foto de família de donesCOEINF i foto de família de ponentes.

19:50 h - Copa de cava i pastis del 5é aniversari!

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofeta pública 24/05/2024

Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de l'adjunt de Gerència per a la Coordinació de Projectes Transversals i Fons Europeus Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista d'aigües pluvials i blanques Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de la Unitat d'Ordenació de l'Espai Fluvial Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic responsable de Projectes de Seguretat de la dada Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça d'Enginyer especialista Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça de Cap d'obres i serveis Generalitat de Catalunya - Departament d'Igualtat i Feminismes 1 plaça d'Enginyer tècnic o arquitecte tècnic a Subdirecció General d

Oferta pública 24/05/2024

  Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de l'adjunt de Gerència per a la Coordinació de Projectes Transversals i Fons Europeus Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista d'aigües pluvials i blanques Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de la Unitat d'Ordenació de l'Espai Fluvial Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic responsable de Projectes de Seguretat de la dada Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça d'Enginyer especialista Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça de Cap d'obres i serveis Generalitat de Catalunya - Departament d'Igualtat i Feminismes 1 plaça d'Enginyer tècnic o arquitecte tècnic a Subdirecció General

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. INVESTIGADOR/A en TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS (Lleida). Posició de treball Investigador/a Departament Nutrición y Salud Modalitat de treball Híbrida INGENIERA/O DE SOFTWARE - FULL STACK DEVELOPER. Barcelona. Posició de treball Técnico Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A EN ENERGÍA. Barcelona. Posició de treball Investigador Avançat Departament WEEI Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A en TECNOLOGIAS DE CAPTURA DE CO2. Barcelona. Posició de treball Investigador Departament WAS Modalitat de treball Híbrida TÉCNICO/A LABORATORIO (Química Orgánica/Polímeros). Tarragona Posició de treball Técnico/a especialista Depa