Passa al contingut principal

Lul·liana 2023

Un any més, el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull.

Aquest any, tindrá lloc el dia 28 de novembre, a les 18:30 h, des de Barcelona al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. També es dona la possibilitat de connectar-se de forma online des de diferents comarques de Catalunya a través de streaming, amb la voluntat de reforçar el COEINF a tot el territori.

Volem fer possible que participis allà on siguis! Inscríu-te i et direm com!

TALENT TIC, és una proposta adreçada a professionals del món TIC de diferents edats i perfils professionals, així com a estudiants, que té per objectiu donar a conèixer els diferents rols professionals dels enginyers i enginyeres en informàtica, el seu entorn i les possibilitats de desenvolupament professional per a cada un.

Programa:


18:30 h - S'obrirá la sessió per entrar a la sala virtual.

18:35 h - Benvinguda i Introducció – Degà, Vicedegana Secretària y Talent TIC.

18:40 h - Salutació als nous colegiats – Degana, Karina Gibert.

18:45 h - 5a Edició de TALENT TIC: Talent Jove i el futur combinat.

  • Visió Futura TICs: Fabrizio Magnani, Senior Executive Partner, Gartner.
  • Món Académic: Nuria Castell – Professora titular de universitat, membre de la Junta de la Societat Catalana de Tecnologia i; ex-Degana de la Facultat d'Informàtica de Barcelona.
  • Món IT a empresa: Sira Martínez – Global Technology (CIO) & Digital Transformation Direction a ESTEVE.
  • Món infraestructures TIC – Eduard Martin Lineros – Chief Innovation Officer de Mobile World Capital i ex-Degà del COEINF.

19:15 h - Taula Rodona 5é any de donesCOEINF: 5 anys de la comissió de gènere del COEINF. 

  • Visió administració pública: Assumpta Rocosa, Consultora del Govern de la Dada en CTTI – Centre de Telecomunicacions i Tecnologíes de la Informació.
  • Visió académica: Núria Castell, ex-degana de la Facultat d'Informàtica de Barcelona.
  • Visió investigadora: Aïda Valls, Investigadora i professora titular a Universitat Rovira i Virgili.
  • Visió emprenedora : Conxi Pérez, Co-Founder RolldBox Games,  i de In Movement!
  • Visió infraestructures: Alícia Coca, IT Manager – Business Technologies at Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
  • Visió infraestructures TIC: Carme Pineda, Delegada de Rector per el Desenvolupament de Tecnologies Digitals per l’Alumnat, Universitat de Barcelona.

19:40 h - Reconeixement del COEINF a donesCOEINF amb motiu del seu 5é aniversari en agraïment al treball que incansablement desenvolupen des de fa 5 anys.

19:45 h - Foto de família de donesCOEINF i foto de família de ponentes.

19:50 h - Copa de cava i pastis del 5é aniversari!

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Curs d'Analítica de dades i Machine Learning (Online) Eurecat Academy

El curs d’Analítica de dades i Machine Learning ofereix una introducció a les tecnologies i metodologies per a l’extracció d’informació en grans conjunts de dades, tant ja existents com de les recollides en temps d’execució. A més, també aporta la metodologia per millorar els coneixements tècnics en Data Mining. Programa del curs 1. Introducció al Big Data. 2. Instal·lació i configuració de Python i R. 3. Introducció a Python y R. 4. Fonaments d’Estadística enfocada a BigData. 5. Observational Study / Exploratory Analysis: utilització de l’agregació de dades i la mineria de dades per proporcionar informació sobre el passat: 6. Anàlisi de Dades: Utilització de models estadístics i tècniques de pronòstic per comprendre el futur. 7. Machine Learning Comprensió dels principals tipus d’aprenentatge automàtic. Supervised Learning – Aprenentatge Supervisat. Unsupervised Learning – Aprenentatge No Supervisat. Inici: 04/03/2024 Més informació Més posts de Formació