Passa al contingut principal

Curs IN sessió 1- Indústria catalana de zero emissions: el Pla Industrial del Pacte Verd europeuf

PROGRAMA

9:30h - 9:45h Benvinguda. Sra. Marta Morera, directora de l'Institut Català d’Energia.

9.45h - 10.00h Inauguració. Hble. Sr. David Mascort, conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

10.00h - 10.30h Què és l’European Industrial Green Deal i quin potencial té per a les empreses catalanes. Jacek Truszczynski, cap adjunt de la Unitat d’Economia Verda i Circular de la Comissió Europea. 

10.30h - 11.00h La descarbonització en el sector industrial: una transformació cap a la competitivitat. Leonardo Bejarano, cap de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

11.00h - 11.30h Pausa cafè/networking  

11.30h - 12.00h Reflexions sobre les noves formes del treball en el sector industrial. Albert Cañigueral Bagó, enginyer multimèdia, consultor tecnològic i autor del llibre “El trabajo ya no es lo que era”.

12.00h - 12.30h Digitalització i automatització per assolir la descarbonització.  Pau Feliu Orive, CEO de Maccion Lean Solutions.

12.30h - 13.00h Nou sistema de Certificats d’Actuacions d’Estalvi Energètic (CAE) per al sector industrial.  Jacobo Llerena, subdirector general d’Eficiència Energètica del MITERD.

13.00h - 13.15h Cloenda. Marta Morera, directora de l'Institut Català d’Energia.

Quan: 09.11.2023

Inscripcions

Més entrades e Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon