Passa al contingut principal

Seminari: R2EM Research Seminar: Hollow fiber membrane contactor Technology in Chemical and Nuclear Industry

El grup de recerca Resource Recovery and Environmental Management (R2EM) organitza el seminari 'Hollow fiber membrane contactor technology in Chemical and Nuclear Industry'.

Anirà a càrrec de l'investigador Anil Kumar K. Pabby, Ex-Senior Scientist del Bhabha Atomic Research Centre- BARC · Nuclear Recycle Board.

Aquesta xerrada presentarà la visió general de les tecnologies de membranes de fibra buida i les seves aplicacions comercials a les indústries química i nuclear, inclòs l'escenari actual d'aquestes tècniques aplicades a tot el món. Es centrarà, especialment, en els avenços futurs en l'enginyeria de membranes.

La sessió tindrà una segona part, per explicar l'experiència industrial amb l'accident de Fukushima Daiichi en el tractament d'aigües residuals. Aquesta presentació se centrarà en els reptes de l'eliminació de radionúclids i l'anàlisi del rendiment dels processos associats al tractament d'un volum d'aigües residuals a gran escala al lloc del desastre nuclear de Fukushima Daiichi, que es va produir fa dotze anys.

Aquesta xerrada oferirà una introducció al treball i els processos utilitzats. Es parlarà de l'osmosi inversa i del paper que ha jugat en el tractament de l'aigua de mar contaminada al lloc del desastre. També es presentarà un estudi a escala de laboratori i el primer dels dos esquemes, que inclou el que s'anomena sistema de recuperació i recuperació d'aigua activa simplificada, que s'utilitzen per purificar el retingut d'osmosi inversa.

Quan: 16/10/2023 de 15:00 a 16:00

On: Sala Polivalent de l'edifici I. EEBE

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Fòrum Universitat Empresa EPSEM

Cada any la UPC Manresa organitza al mes de maig una fira amb estands d'empreses, col·legis professionals, associacions universitaries i serveis dirigits a l'estudiantat que vol començar a treballar. En paral·lel es fan tallers i xerrades els dies anteriors o el mateix dia de la fira per ajudar a l'estudiantat a preparar la fira i a conèixer millor les empreses o els serveis de la universitat. Les empreses i col·legis professionals que hi vulguin participar s'han d'inscriure prèviament. Aquest esdeveniment té com objectiu facilitar el primer contacte entre les empreses i l'estudiantat. Podeu trobar UPC Alumni al seu estand  consultar els vostres dubtes Més informació Més posts d' UPC Alumni

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques