Passa al contingut principal

Seminari: R2EM Research Seminar: Hollow fiber membrane contactor Technology in Chemical and Nuclear Industry

El grup de recerca Resource Recovery and Environmental Management (R2EM) organitza el seminari 'Hollow fiber membrane contactor technology in Chemical and Nuclear Industry'.

Anirà a càrrec de l'investigador Anil Kumar K. Pabby, Ex-Senior Scientist del Bhabha Atomic Research Centre- BARC · Nuclear Recycle Board.

Aquesta xerrada presentarà la visió general de les tecnologies de membranes de fibra buida i les seves aplicacions comercials a les indústries química i nuclear, inclòs l'escenari actual d'aquestes tècniques aplicades a tot el món. Es centrarà, especialment, en els avenços futurs en l'enginyeria de membranes.

La sessió tindrà una segona part, per explicar l'experiència industrial amb l'accident de Fukushima Daiichi en el tractament d'aigües residuals. Aquesta presentació se centrarà en els reptes de l'eliminació de radionúclids i l'anàlisi del rendiment dels processos associats al tractament d'un volum d'aigües residuals a gran escala al lloc del desastre nuclear de Fukushima Daiichi, que es va produir fa dotze anys.

Aquesta xerrada oferirà una introducció al treball i els processos utilitzats. Es parlarà de l'osmosi inversa i del paper que ha jugat en el tractament de l'aigua de mar contaminada al lloc del desastre. També es presentarà un estudi a escala de laboratori i el primer dels dos esquemes, que inclou el que s'anomena sistema de recuperació i recuperació d'aigua activa simplificada, que s'utilitzen per purificar el retingut d'osmosi inversa.

Quan: 16/10/2023 de 15:00 a 16:00

On: Sala Polivalent de l'edifici I. EEBE

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes de treball a LEITAT

En Leitat nos esforzamos por conseguir un ambiente de trabajo confortable, innovador, de creatividad y motivación. Para nosotros la mejora continua es esencial para trabajar el camino hacia la excelencia. Es por ello que nuestros valores están presentes en cada uno de los miembros de Leitat. INVESTIGADOR/A MATERIALES POLIMÉRICOS Y COMPUESTOS INVESTIGADOR/A DE ROBÓTICA ADMINISTRATIVO/A PROJECT MANAGER HUB (SALUD) PROJECT MANAGER CIMTI ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES TÉCNICO/A LABORATORIO MEMBRANAS INVESTIGADOR/A SENIOR-IS EN DISEÑO E INGENIERIA DE PRODUCTO PARA FABRICACIÓN ADITIVA INVESTIGADOR/A EN FOTÓNICA ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES JR. PROJECT MANAGER (GESTIÓN ECONÓMICA) SENIOR RESEARCHER– PHOTOVOLTAIC SYSTEMS GESTOR/A LABORATORIO JUNIOR RESEARCHER IN AIR TREATMENT TECHNOLOGIES JUNIOR RESEARCHER IN SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGIES TÉCNICO/A MICROBIOLOGÍA MOLECULAR MARKETING SPECIALIST COMMUNICATION SPECIALIST BUSINESS DEVELOPER JUNIOR BUSINESS DEVELOPER NUEVOS MERCADOS IN

Oferta pública 28/11/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic superior de gestió (branca contractació) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master Student - Computational Biology Group (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Safety-AI engineering work (RE1) Consell Comarcal del Pla de l'Estany 1 plaça de Tresorer Consorci d'Osona de Serveis Socials 1 plaça de Tècnic mitjà enginyer informàtic, enginyer en telecomunicacions o enginyer industrial en transformació digital Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 6 places de Titulat universitari - Antenes provincials convocatòries MRR/PRTR (diverses províncies) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, a la Secretaria d'Agenda Rural dels Serveis Territorials a Lleida Generalita

Oferta pública 01/12/2023

  Ajuntament de Cerdanyola del Vallès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà especialista àmbit d'ecologia i residus urbans Ajuntament de Cerdanyola del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Ajuntament de Mollerussa 3 places de Tècnic superior d'administració general especialista en contractació pública Ajuntament de Montgat 1 plaça de Tresorer municipal Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Investigador en governança, sensibilització i comunicació de la gestió forestal pública Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals - Girona Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic base en Interoperabilitat Semàntica Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic sènior en Interoperabilitat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - D