Passa al contingut principal

Open Talent "Millora Contínua en Gestió de Projectes: El Cas d'HP" - UPC School

El dimecres 25 d'octubre, a les 19 h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/Badajoz 73, Barcelona) l'Open Talent: "Millora Contínua en Gestió de Projectes: El Cas d’HP", a càrrec de Vicenç Llorens, Darwin Program Manager a HP Sant Cugat.

Hewlett-Packard (HP) és reconeguda com una empresa líder en tecnologia i innovació, i per mantenir aquesta posició destacadament competitiva és essencial que s'implementin pràctiques de gestió de projectes efectives i eficients.

Durant aquesta conferència, analitzarem els desafiaments inherents a la gestió de projectes i quines estratègies i tècniques cal adoptar per enfocar-se a la millora contínua.

Veurem com les metodologies Lean i Agile són aplicades en l'entorn d'HP per optimitzar l'execució dels projectes i incrementar la satisfacció dels clients. I també com fomentar un entorn de treball propici per a la comunicació clara i la col·laboració entre els membres de l'equip, tant dins de l'organització com en externs.

El ponent

Vicenç Llorens, Darwin Program Manager a HP Sant Cugat.

Enginyer de Telecomunicacions per la UPC i màster en Direcció d'Empreses per ESADE. Va començar a treballar a Sharp Electronics Spain com a enginyer electrònic fins que es va traslladar a la Divisió d'Impressió en Gran Format d'HP, a Sant Cugat del Vallès. A HP, ha treballat al Laboratori d'R+D en diversos projectes i rols, tant de l'àrea d'enginyeria com en gestió de persones. Aquestes àrees han estat normatives de producte i certificacions en seguretat, EMC, telecomunicacions, fiabilitat, robustesa i sostenibilitat del producte, utilitat i diagnòstic. També va desenvolupar-se com a Lean and Agile PM, aplicant estratègiques àgils i innovadores en el desenvolupament dels productes i la gestió del negoci a HP. Actualment, hi lidera diversos projectes en gestió de la qualitat.

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon