Passa al contingut principal

Open Talent "Millora Contínua en Gestió de Projectes: El Cas d'HP" - UPC School

El dimecres 25 d'octubre, a les 19 h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/Badajoz 73, Barcelona) l'Open Talent: "Millora Contínua en Gestió de Projectes: El Cas d’HP", a càrrec de Vicenç Llorens, Darwin Program Manager a HP Sant Cugat.

Hewlett-Packard (HP) és reconeguda com una empresa líder en tecnologia i innovació, i per mantenir aquesta posició destacadament competitiva és essencial que s'implementin pràctiques de gestió de projectes efectives i eficients.

Durant aquesta conferència, analitzarem els desafiaments inherents a la gestió de projectes i quines estratègies i tècniques cal adoptar per enfocar-se a la millora contínua.

Veurem com les metodologies Lean i Agile són aplicades en l'entorn d'HP per optimitzar l'execució dels projectes i incrementar la satisfacció dels clients. I també com fomentar un entorn de treball propici per a la comunicació clara i la col·laboració entre els membres de l'equip, tant dins de l'organització com en externs.

El ponent

Vicenç Llorens, Darwin Program Manager a HP Sant Cugat.

Enginyer de Telecomunicacions per la UPC i màster en Direcció d'Empreses per ESADE. Va començar a treballar a Sharp Electronics Spain com a enginyer electrònic fins que es va traslladar a la Divisió d'Impressió en Gran Format d'HP, a Sant Cugat del Vallès. A HP, ha treballat al Laboratori d'R+D en diversos projectes i rols, tant de l'àrea d'enginyeria com en gestió de persones. Aquestes àrees han estat normatives de producte i certificacions en seguretat, EMC, telecomunicacions, fiabilitat, robustesa i sostenibilitat del producte, utilitat i diagnòstic. També va desenvolupar-se com a Lean and Agile PM, aplicant estratègiques àgils i innovadores en el desenvolupament dels productes i la gestió del negoci a HP. Actualment, hi lidera diversos projectes en gestió de la qualitat.

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes de treball a LEITAT

En Leitat nos esforzamos por conseguir un ambiente de trabajo confortable, innovador, de creatividad y motivación. Para nosotros la mejora continua es esencial para trabajar el camino hacia la excelencia. Es por ello que nuestros valores están presentes en cada uno de los miembros de Leitat. INVESTIGADOR/A MATERIALES POLIMÉRICOS Y COMPUESTOS INVESTIGADOR/A DE ROBÓTICA ADMINISTRATIVO/A PROJECT MANAGER HUB (SALUD) PROJECT MANAGER CIMTI ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES TÉCNICO/A LABORATORIO MEMBRANAS INVESTIGADOR/A SENIOR-IS EN DISEÑO E INGENIERIA DE PRODUCTO PARA FABRICACIÓN ADITIVA INVESTIGADOR/A EN FOTÓNICA ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES JR. PROJECT MANAGER (GESTIÓN ECONÓMICA) SENIOR RESEARCHER– PHOTOVOLTAIC SYSTEMS GESTOR/A LABORATORIO JUNIOR RESEARCHER IN AIR TREATMENT TECHNOLOGIES JUNIOR RESEARCHER IN SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGIES TÉCNICO/A MICROBIOLOGÍA MOLECULAR MARKETING SPECIALIST COMMUNICATION SPECIALIST BUSINESS DEVELOPER JUNIOR BUSINESS DEVELOPER NUEVOS MERCADOS IN

Oferta pública 27/11/2023

  Ajuntament de Cabrils 1 plaça d'Enginyer municipal Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera 1 plaça de Docent d'informàtica Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Project Manager - Computer Applications in Science and Engineering (CASE) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de -Fullstack Developer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Data Engineer/Wrangler (RE1) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, al Servei de Sòls i Gestió Mediambiental de la Producció Agrària, a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports, als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnolog

Oferta pública 28/11/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic superior de gestió (branca contractació) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master Student - Computational Biology Group (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Safety-AI engineering work (RE1) Consell Comarcal del Pla de l'Estany 1 plaça de Tresorer Consorci d'Osona de Serveis Socials 1 plaça de Tècnic mitjà enginyer informàtic, enginyer en telecomunicacions o enginyer industrial en transformació digital Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 6 places de Titulat universitari - Antenes provincials convocatòries MRR/PRTR (diverses províncies) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, a la Secretaria d'Agenda Rural dels Serveis Territorials a Lleida Generalita