Passa al contingut principal

Masterclass Govern de la dada en entorns híbrids per a l’època de la IA - CIDAI

Vivim en l’era de la IA, on les dades no solament representen informació, sinó la capacitat de transformar indústries, potenciar innovacions i generar un impacte positiu en la societat.

Però, amb aquest poder, ve una gran responsabilitat. En aquesta dinàmica on els algorismes aprenen i evolucionen a partir de les dades que consumeixen, és més crucial que mai assegurar-nos que aquestes dades siguin precises, de confiança i sobretot, utilitzats èticament i en línia amb les regulacions existents. Aquí és on entra el concepte de govern de la dada.

En aquesta ponència es parlarà de com podem navegar en aquest oceà d’informació, garantint que les nostres dades siguin un aliat i no un impediment. A més, explorarem eines com Microsoft Purview, que ens ajuden a gestionar i protegir les nostres dades, basant-nos en bones pràctiques i frameworks tipus DAMA i CDMC.

DIA I HORARI: 7 NOVEMBRE 2023 | 16H a 17.30h

PONENT:

Adrián González Sánchez, Responsable Dades i IA per al Sector Públic i Salut en Microsoft + University Lecturer

Responsable de dades i IA per a sector públic en Microsoft España, i professor universitari en IE University, la École des Dirigeants de HEC Montréal i el Departament d’Educació Contínua de la Universitat de Concordia al Canadà. Lidera també iniciatives de IA responsable en l’Observatori Espanyol OdiseIA, és l’autor del primer curs de Fonaments de Dades i IA de la Fundació Linux a nivell mundial, i instructor per a O’Reilly Mitjana i el “Information and Communications Technology Council” (ICTC Canadà). És l’autor del llibre d’Azure OpenAI per a O’Reilly:

Col·labora amb 2U / GetSmarter com a tutor en els cursos executius de IA i Blockchain de MIT Sloan, i de Fintech per a Harvard VPAL. Les seves àrees d’especialització són la intel·ligència artificial, l’ètica i la regulació de IA responsable, les noves arquitectures d’espais de dades, i les iniciatives de plataformes integrades d’analítica i de governança de la dada. Lidera projectes a nivell nacional i regional amb tots els actors del sector públic a Espanya.

Més informació

Més entrades de Formació


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes de treball a LEITAT

En Leitat nos esforzamos por conseguir un ambiente de trabajo confortable, innovador, de creatividad y motivación. Para nosotros la mejora continua es esencial para trabajar el camino hacia la excelencia. Es por ello que nuestros valores están presentes en cada uno de los miembros de Leitat. INVESTIGADOR/A MATERIALES POLIMÉRICOS Y COMPUESTOS INVESTIGADOR/A DE ROBÓTICA ADMINISTRATIVO/A PROJECT MANAGER HUB (SALUD) PROJECT MANAGER CIMTI ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES TÉCNICO/A LABORATORIO MEMBRANAS INVESTIGADOR/A SENIOR-IS EN DISEÑO E INGENIERIA DE PRODUCTO PARA FABRICACIÓN ADITIVA INVESTIGADOR/A EN FOTÓNICA ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES JR. PROJECT MANAGER (GESTIÓN ECONÓMICA) SENIOR RESEARCHER– PHOTOVOLTAIC SYSTEMS GESTOR/A LABORATORIO JUNIOR RESEARCHER IN AIR TREATMENT TECHNOLOGIES JUNIOR RESEARCHER IN SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGIES TÉCNICO/A MICROBIOLOGÍA MOLECULAR MARKETING SPECIALIST COMMUNICATION SPECIALIST BUSINESS DEVELOPER JUNIOR BUSINESS DEVELOPER NUEVOS MERCADOS IN

Oferta pública 28/11/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic superior de gestió (branca contractació) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master Student - Computational Biology Group (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Safety-AI engineering work (RE1) Consell Comarcal del Pla de l'Estany 1 plaça de Tresorer Consorci d'Osona de Serveis Socials 1 plaça de Tècnic mitjà enginyer informàtic, enginyer en telecomunicacions o enginyer industrial en transformació digital Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 6 places de Titulat universitari - Antenes provincials convocatòries MRR/PRTR (diverses províncies) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, a la Secretaria d'Agenda Rural dels Serveis Territorials a Lleida Generalita

Oferta pública 01/12/2023

  Ajuntament de Cerdanyola del Vallès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà especialista àmbit d'ecologia i residus urbans Ajuntament de Cerdanyola del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Ajuntament de Mollerussa 3 places de Tècnic superior d'administració general especialista en contractació pública Ajuntament de Montgat 1 plaça de Tresorer municipal Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Investigador en governança, sensibilització i comunicació de la gestió forestal pública Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals - Girona Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic base en Interoperabilitat Semàntica Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic sènior en Interoperabilitat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - D