Passa al contingut principal

Masterclass Govern de la dada en entorns híbrids per a l’època de la IA - CIDAI

Vivim en l’era de la IA, on les dades no solament representen informació, sinó la capacitat de transformar indústries, potenciar innovacions i generar un impacte positiu en la societat.

Però, amb aquest poder, ve una gran responsabilitat. En aquesta dinàmica on els algorismes aprenen i evolucionen a partir de les dades que consumeixen, és més crucial que mai assegurar-nos que aquestes dades siguin precises, de confiança i sobretot, utilitzats èticament i en línia amb les regulacions existents. Aquí és on entra el concepte de govern de la dada.

En aquesta ponència es parlarà de com podem navegar en aquest oceà d’informació, garantint que les nostres dades siguin un aliat i no un impediment. A més, explorarem eines com Microsoft Purview, que ens ajuden a gestionar i protegir les nostres dades, basant-nos en bones pràctiques i frameworks tipus DAMA i CDMC.

DIA I HORARI: 7 NOVEMBRE 2023 | 16H a 17.30h

PONENT:

Adrián González Sánchez, Responsable Dades i IA per al Sector Públic i Salut en Microsoft + University Lecturer

Responsable de dades i IA per a sector públic en Microsoft España, i professor universitari en IE University, la École des Dirigeants de HEC Montréal i el Departament d’Educació Contínua de la Universitat de Concordia al Canadà. Lidera també iniciatives de IA responsable en l’Observatori Espanyol OdiseIA, és l’autor del primer curs de Fonaments de Dades i IA de la Fundació Linux a nivell mundial, i instructor per a O’Reilly Mitjana i el “Information and Communications Technology Council” (ICTC Canadà). És l’autor del llibre d’Azure OpenAI per a O’Reilly:

Col·labora amb 2U / GetSmarter com a tutor en els cursos executius de IA i Blockchain de MIT Sloan, i de Fintech per a Harvard VPAL. Les seves àrees d’especialització són la intel·ligència artificial, l’ètica i la regulació de IA responsable, les noves arquitectures d’espais de dades, i les iniciatives de plataformes integrades d’analítica i de governança de la dada. Lidera projectes a nivell nacional i regional amb tots els actors del sector públic a Espanya.

Més informació

Més entrades de Formació


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Fòrum Universitat Empresa EPSEM

Cada any la UPC Manresa organitza al mes de maig una fira amb estands d'empreses, col·legis professionals, associacions universitaries i serveis dirigits a l'estudiantat que vol començar a treballar. En paral·lel es fan tallers i xerrades els dies anteriors o el mateix dia de la fira per ajudar a l'estudiantat a preparar la fira i a conèixer millor les empreses o els serveis de la universitat. Les empreses i col·legis professionals que hi vulguin participar s'han d'inscriure prèviament. Aquest esdeveniment té com objectiu facilitar el primer contacte entre les empreses i l'estudiantat. Podeu trobar UPC Alumni al seu estand  consultar els vostres dubtes Més informació Més posts d' UPC Alumni

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques