Passa al contingut principal

Jornada: Cruïlles d'Aprenentatge

A Cruïlles d’Aprenentatge es presentaran experiències en innovació docent de reconegudes universitats nacionals i internacionals i es debatrà sobre els espais d’aprenentatge del futur.

Inscripcions

Quan: 17 d’octubre de 2023, de 10:00h a 13:00h

On: Sala d'Actes de l'Edifici Vèrtex (Campus Nord UPC - Barcelona)

Programa:

10:00h - Benvinguda i obertura de la Jornada. Joan Gispets, vicerector de Política Universitària de la UPC i Jordi Ros, vicerector d'Arquitectura, Infraestructures i Territori de la UPC.

10:10h - Projecció del vídeo sobre Town House. El nou espai d’aprenentatge del Kingston University London.

10:15h - Presentació de les experiències inspiradores:

  • Alice Bodanzky, gestora de projectes al Library Learning Centre, TU Delft Library. L'espai d'aprenentatge de la biblioteca de TU Delft: innovació, experiències i projectes col·laboratius.
  • Veruscka Xavier Filgueira, especialista en aprenentatge digital a l’Aalto University School of Science. Tecnologia al teu servei: solucions d'ensenyament digital i espais d'aprenentatge digitalitzats a la Aalto University.
  • Débora Domingo Calabuig, vicerectora de Desenvolupament Sostenible dels Campus de la Universitat Politècnica de València. Campus sostenible com a entorn d’aprenentatge. El cas de la UPV.
  • Pablo Campos Calvo-Sotelo, catedràtic de Composició Arquitectònica a la Universidad San Pablo-CEU. L’arquitectura com estímul creatiu a la universitat: innovació docent, inclusió social i sostenibilitat. Experiències de l’escenari internacional.

11:45h - Taula rodona:

Amb els ponents, i amb Joan Gispets, vicerector de Política Universitària de la UPC, i amb Jordi Ros, vicerector d'Arquitectura, Infraestructures i Territori de la UPC. Moderada per Mar Carrió, directora de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UPC.

12:45h - Tancament

13:00h - Copa de clausura al jardí.

Més entrades d'Esdeveniments


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques

Notas de corte 2022. RTVE

El buscador de notas de corte de RTVE.es recopila la nota de acceso a los grados y dobles grados de las universidades públicas españolas en el curso 2021-2022, tras las pruebas de la EBAU. Puedes filtrar por nota de corte, universidad, titulación —añadiendo o excluyendo las que se imparten en idioma extranjero— y provincia. Después, puedes ordenar los resultados de mayor a menor. Recuerda que la nota de corte de la Selectividad es un dato orientativo y puede ser diferente este curso. Notas de Corte 2022 Més entrades de Recursos