Passa al contingut principal

45è Congrés de la Societat Ibèrica de Biomecànica i Biomaterials (SIBB 2023) (SIBB 2023)

La Societat Ibèrica de Biomecànica i Biomaterials (SIBB) celebra el seu 45è Congrés els dies 2 i 3 de novembre de 2023 a l'Escola d'Enginyeria Barcelona Est (EEBE) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Barcelona, Espanya. El congrés reunirà investigadors, professionals i estudiants de la biomecànica i els biomaterials d'Espanya, Portugal i altres països del món.

El congrés comptarà amb una àmplia gamma d'activitats, incloent:

  • Presentacions orals i pòsters: Els participants podran presentar els seus treballs de recerca en les següents àrees:
    • Biomecànica esportiva
    • Biomaterials
    • Biomedicina
  • Conferències magistrals: El congrés comptarà amb la participació d'investigadors internacionals de renom que oferiran conferències magistrals sobre temes d'avantguarda en biomecànica i biomaterials.
  • Tallers: El congrés oferirà una sèrie de tallers pràctics per aprendre noves tècniques i coneixements en biomecànica i biomaterials.
  • Exposició comercial: Una exposició comercial reunirà empreses líders en el sector de la biomecànica i els biomaterials.

El congrés és una oportunitat única per compartir coneixements, establir contactes i avançar en la recerca en biomecànica i biomaterials.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon