Passa al contingut principal

Open Talent "Hi Ha una Esquerda en Tot. Així Entra la Llum". UPC School

El dimecres 13 de setembre, a les 19 h, a sala d’actes de La Model, tanquem el cicle de conferències anual en il·luminació arquitectònica amb una sessió a càrrec de l’arquitecta Mariona Benedito, que porta per nom: “Hi ha una Esquerda en Tot. Així Entra la Llum”, títol prestat de la cançó Anthem de Leonard Cohen.

La xerrada versarà sobre la llum com a element revelador. De les visions que ens commouen i ens emocionen. De la llum com a artifici i com a mecanisme que revela una realitat o una ficció i imprimeix un record. Es tractarà la llum com a element central tant en equipaments, com en espais públics i espais efímers.

La ponent

Mariona Benedito, arquitecta i cofundadora de l’estudi MIM-A.

Arquitecta i professora associada de Disseny Arquitectònic a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Dirigeix també diversos workshops i studios internacionals. La seva pràctica atén diverses escales, des de l'arquitectura pública fins a les intervencions efímeres. Amb el seu despatx d’arquitectura MIM-A, ha acabat l’Edifici Caracol juntament amb l'estudio Herreros, que ha estat Premi FAD i finalista del Premi Mies van der Rohe de la UE, i 34 Unitats d’Urgències de Sant Feliu de Llobregat guardonades amb la Nova Bauhaus Europea i Premi Catalunya Construcció. Pel que fa a projectes efímers, ha rebut un Premi FAD per la instal·lació Les Llàgrimes de Santa Eulàlia. Recentment, ha produït Espectre per al Festival LlumBcn i també per a la Nuit Blanche de París. Entén la pràctica de manera oberta i col·labora amb altres professionals per afrontar nous reptes i ampliar coneixements.

Com a continuació de la conferència, es realitzarà una breu taula rodona sobre il·luminació en equipaments, on també intervindran Maria Güell, Josep Bohigas, Maurici Ginés i Marc Aureli Santos.

Inscripcions

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina