Passa al contingut principal

Beques 2023 a FP, Grau o Màster per a persones amb discapacitat. Fundación Adecco

La Fundació Adecco obre el termini de sol·licitud per a la VI convocatòria de beques a FP, Grau o Màster per a estudiants amb discapacitat a partir de 16 anys i fins a 30.

La VI edició de les Beques Fundació Adecco tenen el propòsit d'aconseguir la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, fomentant la formació en àrees amb més sortides professionals en l'àmbit empresarial.

A qui estan dirigides les Beques Fundació Adecco?

Persones nascudes entre 1993 i 2007, que comptin amb un certificat de discapacitat en vigor igual o superior al 33% i que tinguin matrícula en vigor el curs 2023-2024. En total, la Fundació Adecco destinarà un pressupost de 250.000 euros per donar suport a la seva formació de FP, Grau o Màster.

El termini estarà obert fins el 02 d'octubre del 2023 a les 09:00h.

Més informació

Més entrades de Diversitat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina